Gå til innhold

Pizzaoppskrift


~Ironic~Tiger~

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage pizza i morgen, men har ikke en god oppskrift. Kan du hjelpe meg? Jeg er veldig kresen og liker best tradisjonelt fyll. (Kjøttdeig og ost) Har du en god pizzaoppskrift som bare venter på å bli brukt?? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Deigen husker jeg ikke, har den ikke foran meg akkirat nå.

Men fyll kan jeg hjelpe deg med!

Jeg pleier å lage dette:

Stek kjøttdeig og sopp (hvis du liker) sammen med fin hakket løk.

To spiseskjeer tomat purè og rør inn litt vann til passe konsistens.

Ha i to fedd hvitløk, pepper, 1/2 ts muskatnøtt, 1 ts oregano, 1 ts basilikum, litt salt.

Jeg har også oppi en ørliten ts chili!

Du kan også blande mais oppi, det er å godt!

Så har du dette over bunnen, og til ost pleier jeg å bruke norvegia og cheddar.

Du får smake deg til med krydderet, kansje du vil ha noe mer oppi å.

Jeg syns hvertfall denne er knallgod!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Den tradisjonelle pizzaen som vi pleier å ha:

Deig:

2 dl vann

2 ss soyaolje

1/2 ts salt

1/2 pk gjær

hvetemel (pleier å ta det på "slump")

Fyll:

300 g kjøttdeig

3 sjalottløk

1/3 flaske idun ketchup blandes med:

litt vann

mozzarellaost

pepperoni på toppen!!!!!!

Ganske stor og mektig pizza, men veldig populær. Er kanskje litt "smør på flesk" med kjøttdeig og pepperoni, men GUD hvor godt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jamila

Vår vri på tradisjonell hjemmelaget pizza:

3 dl lunket vann

1 pk gjær

en slump olje

1 ts salt

hvetemel til passe deig, gjerne litt løs

la deigen heve mens du forbereder fyllet:

1 boks tomater (liker best de hele og hakker de selv, de hakkede har skall og er ikke like gode)

1 fedd hvitløk, presset

1 ss basilikum

1 ss oregano

salt, pepper

litt (1/4 ts) chilipulver

1/2 ts sukker (får fram smaken i tomatene, gjør at de ikke blir så skarpe)

La dette koke opp og småkoke i ca 20 minutter.

Steik 400 gram kjøttdeig, løk og evt. champignon og ha i sausen.

Bak ut deigen og ha over sausen.

Bruker de typer hvit ost vi har i huset på toppen.

Steker alltid pizza på 350c varme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pastasaus på glass (eks. Dolmio) fungerer også bra som pizza-saus. Bunnen pleier jeg å lage fra posre, tror det er Toro som har den. Blander bare med litt lunkent vann og heve i 20 min.

Bak ut, forstek i 10 min. hell på saus og annet fyll du måtte like: paprika, oliven, tomatskiver, pepperoni, reker, blåskjell, kjøttdeig, tunfisk, kylling, ansjos (urk! ukr!), mais, purre, løk, etc. etc. Ikke alt dette på en og samme pizza, så klart...

Og så masse ost, jalsberg, gir litt Grandiosa-smak...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ettersom jeg ikke fikk laget pizzaen i går, setter jeg i gang i dag. Fikk mange gode ideer herifra 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...