AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #1 Skrevet 12. juli 2014 Er det så bra som jeg får inntrykk av? Noen som har lagt pizza og andre bakevarer på? Er det å anbefale? Anonymous poster hash: 451ce...376
flinkeceline Skrevet 12. juli 2014 #2 Skrevet 12. juli 2014 Bestilte en plate nettop, jeg. Får se om det er noe særlig tess.
Maximillian Cohen Skrevet 12. juli 2014 #3 Skrevet 12. juli 2014 Forskjellen mellom en ordinær pizzastein og denne i stål er minimal, men allikevel stor nok til at jeg syns det er verdt det. Det kreves imidlertid riktig fremgangsmåte for å kunne utnytte fordelene. Jeg følger selv oppskriften og fremgangsmåten fra Modernist Cuisine.
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #4 Skrevet 12. juli 2014 Hvilken av platene har dere? Den til 799 eller den til 999? Så at det var en ny som hadde blitt videreutviklet. Anonymous poster hash: 451ce...376
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå