AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #1 Skrevet 12. juli 2014 Hei! Jeg har en varmluftsovn, men synes at maten ofte smaker litt rart når jeg bruker den funksjonen, er det bedre å bruke over-under-varme ? Hva synes dere blir best? Hva blir best på hvilken funksjon? Takk for svar:))Anonymous poster hash: ff83e...1cb
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #2 Skrevet 12. juli 2014 Foretrekker over/under varme. Har aldri blitt fortrolig med varmluft, syns ikke det blir vellykket resultat av det. Må evt være til oppvarming av mat(f eks ferdiggrillet kylling, karbonader e.l) Anonymous poster hash: f55ba...20c
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #3 Skrevet 12. juli 2014 Aldri merket noen forskjell. Bruker kunn varmluft hjemme, mens hos kjæresten bruker jeg bare over/under varme. Synes maten smaker akkurat det samme uansett hva jeg bruker. Anonymous poster hash: eacf9...7bf
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2014 #4 Skrevet 12. juli 2014 Jeg syntes varmluft funker bra til å lage pizza og ostesmørbrød og slikt! Da setter jeg risten nesten nederst i ovnen og setter på under varme og varmtluft. Da blir bunnen crispy og osten smeltet perfekt Anonymous poster hash: b8b36...d0b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå