Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har baffeloppskriften fra realistforeningen på UiO? De var såå gode, savner de!

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Baffel? Hehe, det vil jeg smake :-)

Anonymous poster hash: 5a94c...bdf

  • Liker 1
Skrevet

Baffel? Hehe, det vil jeg smake :-)

Anonymous poster hash: 5a94c...bdf

Vafler med bayer i :)

AnonymBruker
Skrevet

Vafler, vel?

Tror mange steder bruker ferdigposer som tisettes væske m.m.

2 egg

1 dl sukker pisk eggedosis.

smelt en klatt ca 100 gram margarin tilsett eggedosisen

bruk den melken fløten etc du har

tilsett hvetemel bland inn 1 - 2 ts. Bakepulver. Du sper vekselvis med melk og mel inntil du har en passe tykk røre og passe mengde. Tilsett evt vaniljesukker.

på 2 egg kan du spe opp med mel og melk til ca 1, 5 liter røre.

la stå ca 1 time i kjøleskap for å svelle. Smør vaffelgjernet og stek i vei.

Anonymous poster hash: f2975...c6b

AnonymBruker
Skrevet

Vafler med bayer i :)

Tenkte det var noe slik, men trodde det måtte være baileys eller noe. Høres uansett godt ut :-)

Anonymous poster hash: 5a94c...bdf

  • Liker 1
Skrevet

Vafler, vel?

Tror mange steder bruker ferdigposer som tisettes væske m.m.

2 egg

1 dl sukker pisk eggedosis.

smelt en klatt ca 100 gram margarin tilsett eggedosisen

bruk den melken fløten etc du har

tilsett hvetemel bland inn 1 - 2 ts. Bakepulver. Du sper vekselvis med melk og mel inntil du har en passe tykk røre og passe mengde. Tilsett evt vaniljesukker.

på 2 egg kan du spe opp med mel og melk til ca 1, 5 liter røre.

la stå ca 1 time i kjøleskap for å svelle. Smør vaffelgjernet og stek i vei.

Anonymous poster hash: f2975...c6b

Vafler er da ikke vafler? Finnes jo uendelig med oppskrifter, jeg er ute etter den fra realistforeningen.

AnonymBruker
Skrevet

Vafler, vel?

Tror mange steder bruker ferdigposer som tisettes væske m.m.

2 egg

1 dl sukker pisk eggedosis.

smelt en klatt ca 100 gram margarin tilsett eggedosisen

bruk den melken fløten etc du har

tilsett hvetemel bland inn 1 - 2 ts. Bakepulver. Du sper vekselvis med melk og mel inntil du har en passe tykk røre og passe mengde. Tilsett evt vaniljesukker.

på 2 egg kan du spe opp med mel og melk til ca 1, 5 liter røre.

la stå ca 1 time i kjøleskap for å svelle. Smør vaffelgjernet og stek i vei.Anonymous poster hash: f2975...c6b

Kjekt å lese startinnlegget, kanskje?

Og ikke bruk margarin. Det smaker høgg.

Anonymous poster hash: dec18...443

Gjest Emera
Skrevet

Skjønner jo at det er én bestemt oppskrift du er ute etter, men søk etter oppskrift på vafler med øl så finner du kanskje noe?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...