AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #1 Skrevet 8. juli 2014 Er på besøk hos noen nå, og de oppholder sjokolade i kjøleskapet! Har dere hørt om dette før? Må innrømme at jeg synes det smakte nokså friskt faktisk. Anonymous poster hash: ffae1...92b
Gjest Belle âme Skrevet 8. juli 2014 #2 Skrevet 8. juli 2014 Dei fleste gjer det trur eg. Eg har sjokkisen i skapet.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #3 Skrevet 8. juli 2014 Sjokolade i kjøleskap er vel ganske vanlig. Det er vel egentlig ikke anbefalt (pga. smak som kommer dårligere frem når den er kald, ikke noe annet), men det er veldig, veldig mange som gjør det. Anonymous poster hash: b71c1...156 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #4 Skrevet 8. juli 2014 Jeg har smågodt, sjokolade og alt godteri i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 573b0...170 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #5 Skrevet 8. juli 2014 Jeg gjør det om sommeren, selv om jeg synes smaken kommer dårligere frem når den er kald. Er bedre enn at den smelter. Men har sett mange som gjør det, spesielt eldre. Anonymous poster hash: 0aeb3...f0e 1
Lila Skrevet 8. juli 2014 #6 Skrevet 8. juli 2014 Hender jeg har sjokoladen i kjøleskapet om sommeren
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #7 Skrevet 8. juli 2014 Det skader jo ikke, og kan sikkert bedre holdbarheten i sommervarmen. Men jeg synes ikke smaken blir like god når sjokoladen er kjøleskapskald. Anonymous poster hash: 4c5c8...a54
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #8 Skrevet 8. juli 2014 *oppbevarer Anonymous poster hash: 06d05...6fd
Gjest Solsmil Skrevet 8. juli 2014 #9 Skrevet 8. juli 2014 Jeg har alt godteri i kjøleskapet, smågodt og sjokolade. Alt smaker best da, men særlig sjokoladen. Den er ekkel hvis den ikke er kald. Jeg trodde det var vanlig å ha den det
ToveM Skrevet 8. juli 2014 #10 Skrevet 8. juli 2014 Har alltid sjokolade i kjøleskap. Men datteren min foretrekker den i romtepratur.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #11 Skrevet 8. juli 2014 Det skader jo ikke, og kan sikkert bedre holdbarheten i sommervarmen. Men jeg synes ikke smaken blir like god når sjokoladen er kjøleskapskald. Anonymous poster hash: 4c5c8...a54 Sjokolade kan faktisk skades og misfarges av temperaturer under 15 grader. http://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate#Storage Anonymous poster hash: 8d1d3...c8b 1
Express Skrevet 8. juli 2014 #12 Skrevet 8. juli 2014 Sjokolade i kjøleskapet ja. Smågodt og annen godis, nei. 1
Leanne Skrevet 8. juli 2014 #13 Skrevet 8. juli 2014 Jeg oppbevarer m og smash i fryseren jeg, synes de er best iskalde 2
Gjest Funky Punk Skrevet 8. juli 2014 #14 Skrevet 8. juli 2014 Alt av sjokolade oppbevares i kjøleskapet her. Jeg liker ikke sjokolade som er varm eller romtemperert, og jeg gir blaffen i om det ikke burde være i kjøleskspet eller ikke. For meg smaker sjokoladen best når den er kald og hard 1
Superlilje Skrevet 8. juli 2014 #15 Skrevet 8. juli 2014 Har aldri godteri i kjøleskapet. Kald sjokolade er jo ikke noe godt, den blir bare hard og smakløs. Syns den er best når det er rett før den smelter 1
Gjest Citronella Skrevet 8. juli 2014 #16 Skrevet 8. juli 2014 Mannen min har Stratos i fryseboksen... Selv spiser jeg ikke sjokolade, men om jeg skal ta en rute, så er det ganske ok med en frossen Stratos.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #17 Skrevet 8. juli 2014 Jeg tror at grunnen til at det funker tilsynelatende bra med sjokolade i kjøleskap og fryser er at typen sjokolade det er snakk om her ikke er av særlig god kvalitet - dvs typisk industrisjokolade med vegetabilsk fett i seg og ikke bare kakaosmør, slik skikkelig god sjokolade skal ha. Hvis man setter belgisk konfekt i kjøleskapet (eller gud forby: fryseren) vil kontrasten merkes mye bedre. Anonymous poster hash: 8d1d3...c8b 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #18 Skrevet 8. juli 2014 Hos meg oppholder sjokolade og snop seg aldri i kjøleskapet. Det sklir ned i gapet mitt så snart det har kommet i hus! Anonymous poster hash: d48f2...1fe
Hoppetaujenta Skrevet 8. juli 2014 #19 Skrevet 8. juli 2014 Jeg oppbevarer m og smash i fryseren jeg, synes de er best iskaldeDet er jenta si det! Jeg putter kjeks og boller og ALT i frysen jeg også. Det tar så absolutt ikke skade...den korte tiden det får lov til å ligge der. Jeg glemmer det aldri, for å si det sånn.
Gjest Ennasus Skrevet 8. juli 2014 #20 Skrevet 8. juli 2014 Har alltid sjokolade i kjøleskap, men annet godteri står bare på benken! Syntes sjokoladen blir litt for kvalmende når den er helt romtemperert... Best blir den hvis den ligger i kjøleskapet, også settes fram i romtemperatur en liiten stund
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå