Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg ville tint de først i alle fall :)

Legger ved et par tips jeg fant på godfisk.no:

"Fisken kan godt tilberedes halvtint når den skal tilberedes i gryte eller suppe.

Skal fisken stekes, bør den være mest mulig tint for å få et fint og godt resultat"

"Hurtigtining

Av og til skjer det at vi glemmer eller at vi ikke får det vi har bestilt. Hva gjør vi når vi får fryst fisk i stedet for fersk eller at vi glemmer å ta ut fra fryseboksen i tide?

Tining i kald vann er en god og enkel metode og er effektivt for mindre mengder. Legg fiskefileten i tett plastpose, fyll opp oppvaskkummen med kaldt vann og legg posen i vannet. Etter 10 – 15 minutter kan du plukke is fra yttersiden av posen og så legge den tilbake for videre tining. Er det snakk om litt større mengder, vil fisken etter 15 minutter være såpass tint at den kan deles litt opp for videre tining".

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...