AnonymBruker Skrevet 7. juli 2014 #1 Skrevet 7. juli 2014 Indrefilet, ytrefilet eller entrecote? Synes selv sistnevnte er best faktisk, liker at det er litt flesk på biffen, synes den bør saftigere og bedre da. Men lar vi ku være ku, så må jeg si at jeg virkelig har fått sansen for langstekt svinenakke. Nam, så saftig og fantastisk kjøtt om det er tilberedt på den rette måten!Anonymous poster hash: e51ec...984
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2014 #2 Skrevet 7. juli 2014 Hihi, er du sulten? Men enig! Anonymous poster hash: f57f8...b3e
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2014 #3 Skrevet 7. juli 2014 Entercote smaker best, men indrefilet er lettere for meg å fordøye. Spiser sjelden røpdt kjøtt, så det føles litt tungt som regel, da er indrefilet til å leve med, mens de andre føles som mursteiner. Anonymous poster hash: eaed3...f24
Brunhilde Skrevet 8. juli 2014 #4 Skrevet 8. juli 2014 Jeg foretrekker helt klart entrecôte, med indrefilet på en god andreplass. Jeg liker egentlig best når kjøttet er stekt "au bleu", og da er ikke entrecôte den rette biten.
Gjest FuturePrimitive Skrevet 8. juli 2014 #5 Skrevet 8. juli 2014 Det er en smakssak! Generelt sier man at Indrefileten er mørest, entrecoten mest smak og ytrefileten best allround. Men aller viktigst er riktig mørning, tilbredning og steking.Det møreste og beste biffkjøttet jeg noen gang har smakt var en mørbrand som var mørnet i 2 dager. Kokken må ha utført magi på den.. Personlig foretrekker jeg ytrifilet pga smaken. Mørhet kan man bestemme selv med hvor lenge man lar den ligge i marinade i kjøleskapet.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #6 Skrevet 8. juli 2014 Entrecote. Perfekt til sous vide, også. Anonymous poster hash: 41f33...791
debattanten Skrevet 8. juli 2014 #7 Skrevet 8. juli 2014 Entrecote syns jeg. Mest smak og best smak, saftigste og det er veldig mørt om det er et godt stykke.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2014 #8 Skrevet 8. juli 2014 De absolutte toppkokkene pleier å anbefale mørbrad eller ribeye (som er hel entrecote med bein inkludert). La dem gjerne ligge 2-3 dager på rist i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 3a5e8...811
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå