Gå til innhold

Kjøttkaker av kylling...


Anbefalte innlegg

Gjest Lyeta*
Skrevet

Har noen prøvd å lage kjøttkaker av kyllingkjøttdeig?

Hva tilsatte dere i så fall?

Burde vel være godt med stua kål til dette som til vanlige kjøttkaker...?? :-?

Lyeta

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tilsatt finhakket løk, litt oregano, paprikapulver, salt, pepper, egg og finhakket chili. Ble veldig godt.

Skrevet

Det smakte godt, men husk å tilsette masse krydder hvis du skal prøve, ellers så blir de tamme og smakløse.

Er ikke helt sikker på hva jeg tilsatte av krydder, men hadde i vert fall masse løk og hvitløk.

Skrevet

Ja, hvitløk selvsagt. Glemte å nevne det, men det er et must. Masse hvitløk.

Skrevet

Enig med dere, krydder og løk/hvitløk er kjempeviktig! Gjerne litt hakket paprika også, det ser så fint ut. Egg for å binde, og istedet for mel/potetsmel kan man bruke moste kokte poteter f.eks. Lager kun kjøttkaker av kylling eller kalkunfarse jeg. Syns det blir veldig godt!

Skrevet

Jeg har laget det i dag. Tok 2 egg, kvernet hel pepper, 3 tørkede chili og hev oppi. En dæsj med hvetemel og soyasuas, gressløk og vårløk (hakket).

Stekte dem i jernpanne. 6 store karbisser ble det utav 450 gr. kylling farse. De ble crispy, hot og yummy!

:sjarmor:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...