AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #1 Skrevet 5. juli 2014 Ja, hva går dere for? Jeg har som regel rosiner på til slutt fordi jeg ikke kommer på senket skal ha det før etter jeg har lesset på med sukker og kanel. Og hva er best å bruke, smør eller margarin? Jeg bruker som regel margarin, synes det passer bedre til grøt.Anonymous poster hash: c2227...102
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #2 Skrevet 5. juli 2014 Bruker bordsmør, kanel og sukker. I den rekkefølgen. Liker ikke rosiner Anonymous poster hash: cbe46...d1e 2
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #3 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner på grøten min? Vik fra meg, satan! Bremykt smør, sukker og kanel, takk. Anonymous poster hash: 4a522...6bd 14
Anglofil Skrevet 5. juli 2014 #4 Skrevet 5. juli 2014 (endret) Aldri hatt rosiner på grøten. Aldri hørt om faktisk. I så fall må det bli over, men helst ikke i det hele tatt. Bruker heller ikke kanel eller smør. Smør er djevelens verk. Mvh Yvonne Endret 5. juli 2014 av Yvonne 1
FruLuna Skrevet 5. juli 2014 #5 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner på grøten tror jeg er vanligere på Vestlandet enn østlandet. Jeg er ikke vant med det, men mine vestlandsvenner sverger til det. Og så skal det være ordentlig smør, ikke bremykt eller margarin. Smør, kanel, sukker - i den rekkefølgen. 3
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #6 Skrevet 5. juli 2014 Hvorfor har nordmenn denne faste tradisjonen om å spise lim (les:grøt) på lørdager? Anonymous poster hash: 765f2...55e
Gjest constance90 Skrevet 5. juli 2014 #7 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner?? :O Ikke sørvest tradisjon hvertfall
Gjest constance90 Skrevet 5. juli 2014 #8 Skrevet 5. juli 2014 Hvorfor har nordmenn denne faste tradisjonen om å spise lim (les:grøt) på lørdager? Anonymous poster hash: 765f2...55e For grøt er digg. Og best. 1
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #9 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner er også vanlig i Trøndelag! Men spørsmålet gir ikke mening, rosinene skal jo røres inn i grøten de siste minuttene den koker? Og så ordentlig smør, sukker og kanel, i den rekkefølgen. Anonymous poster hash: d2c75...4e1
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #11 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner i.... grøt? Aldri hørt om, fra nordland:P Og hvem i all verden spiser grøt på lørdager nå til dags? Kan skjønne det før i tiden, men ikke nå. Mener lørdagsmaten flest spiser på lørdag er taco og sushi(mener jeg så en liste på det for ei stund siden). Anonymous poster hash: 11481...a17
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #12 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner i.... grøt? Aldri hørt om, fra nordland:P Og hvem i all verden spiser grøt på lørdager nå til dags? Kan skjønne det før i tiden, men ikke nå. Mener lørdagsmaten flest spiser på lørdag er taco og sushi(mener jeg så en liste på det for ei stund siden). Anonymous poster hash: 11481...a17 De spiser det ikke på kvelden, men midt på dagen. Anonymous poster hash: c837f...7eb
twirlX Skrevet 5. juli 2014 #13 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner på havregrøt, men ikke vanlig risengrynsgrøt:D Den skal da være med sukker,kanel og smør og kanskjeee salt spekemat (og et glass husholdningssaft:D)
Gjest -_Tove_- Skrevet 5. juli 2014 #14 Skrevet 5. juli 2014 Jeg har først på smør, deretter sukker og kanel, og rosiner på toppen! Nam!
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #15 Skrevet 5. juli 2014 Rosiner på grøten skal under.......... vasken, der søppelbøtta er. Anonymous poster hash: 7ef03...750 8
AnonymBruker Skrevet 5. juli 2014 #16 Skrevet 5. juli 2014 Alle spiser vel fremdeles risengrynsgrøt på lørdager? Trodde det var en tradisjon så innbakt i folkesjela at den aldri vil forsvinne. Jeg har mot fra Vestlandet og far fra Trøndelag og begge steder er rosiner på grøten tradisjon.Anonymous poster hash: c2227...102
Pepperbiff Skrevet 5. juli 2014 #17 Skrevet 5. juli 2014 Når jeg eventuelt har rosiner på grøten er de godt plassert på toppen. Rekkefølgen er smør>kanel, men denne kan illevarslende ani smøret. Kun rundt. Deretter kommer sukkeret over hele og spesielt på sukker. Aner ikke hvorfor jeg ikke bare tar kanel før smøret. Rare vaner
Pepperbiff Skrevet 5. juli 2014 #18 Skrevet 5. juli 2014 Oki. Illevarslende skulle da selvfølgelig være IKKE Komme ani smøret. Og jeg bruker brevet smør
QueenOfTheSidewalk Skrevet 5. juli 2014 #19 Skrevet 5. juli 2014 De spiser det ikke på kvelden, men midt på dagen. Anonymous poster hash: c837f...7eb Klokka? Høres helt utrolig ut, den skal spises klokka 17 uten rosiner! På lillejulaften! Med en mandel oppi! 1
Gjest Knuse Skrevet 5. juli 2014 #20 Skrevet 5. juli 2014 Pleier å ha rosiner oppi siste del av koketiden på grøten. Så, sukker, kanel og smørøye Nam, fikk lyst på det nå jeg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå