Gå til innhold

kylling provence


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

I morgen skal vi steke kyllinglår i ovnen med provencekrydder og salat. Hva ellers er godt til? Ris? Saus?

Anonymous poster hash: e56d7...6a7

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Saus kan du lage om du har, eller får tak i kyllingkraft. Kyllingkraft, ca 5dl og en kvart til halv boks creme fraiche. Smak til med timian, sitron, salt, pepper. Steker du noen hvitløksfedd i ovnen med kyllingen kan du knuse et par av disse igjennom en sil og ha i sausen. Blir sausen for tynn selvom du har kokt den litt så kan du jevne den litt om du føler for det :) Best om den ikke er for tynn.

Ris er godt til, båtpoteter stekt i ovnen er også godt, hjemmelaget godt brød/loff. Fint å dyppe loff i den gode sausen!!

AnonymBruker
Skrevet

Takker :) Skal lage i morgen så får handlet

Anonymous poster hash: e56d7...6a7

Gjest Ennasus
Skrevet

Hvis du vil ha poteter så hasselbackpoteter, bakt potet, fløtegratinerte poteter, ovnsbakte poteter.. :)

Ris er også godt til kylling, du kan prøve deg på strkt ris, eller krydret ris! Eller bare helt vanlig, men pass på så den ikke blir tørr... :)

AnonymBruker
Skrevet

Siden det her er snakk om kylling med provencekrydder, ville jeg gått for et tilbehør som passet til det.

Feks ratatouille og godt brød/baguette.



Anonymous poster hash: c700a...0be
AnonymBruker
Skrevet

Liker ikke ratatouille, har spist potet 2 dager på rad nå så går for ris. Takk for alle svar!

Anonymous poster hash: e56d7...6a7

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...