AnonymBruker Skrevet 3. juli 2014 #1 Skrevet 3. juli 2014 I morgen skal vi steke kyllinglår i ovnen med provencekrydder og salat. Hva ellers er godt til? Ris? Saus?Anonymous poster hash: e56d7...6a7
debattanten Skrevet 3. juli 2014 #2 Skrevet 3. juli 2014 Saus kan du lage om du har, eller får tak i kyllingkraft. Kyllingkraft, ca 5dl og en kvart til halv boks creme fraiche. Smak til med timian, sitron, salt, pepper. Steker du noen hvitløksfedd i ovnen med kyllingen kan du knuse et par av disse igjennom en sil og ha i sausen. Blir sausen for tynn selvom du har kokt den litt så kan du jevne den litt om du føler for det Best om den ikke er for tynn. Ris er godt til, båtpoteter stekt i ovnen er også godt, hjemmelaget godt brød/loff. Fint å dyppe loff i den gode sausen!!
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2014 #3 Skrevet 3. juli 2014 Takker Skal lage i morgen så får handletAnonymous poster hash: e56d7...6a7
Gjest Ennasus Skrevet 3. juli 2014 #4 Skrevet 3. juli 2014 Hvis du vil ha poteter så hasselbackpoteter, bakt potet, fløtegratinerte poteter, ovnsbakte poteter.. Ris er også godt til kylling, du kan prøve deg på strkt ris, eller krydret ris! Eller bare helt vanlig, men pass på så den ikke blir tørr...
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2014 #5 Skrevet 3. juli 2014 Siden det her er snakk om kylling med provencekrydder, ville jeg gått for et tilbehør som passet til det. Feks ratatouille og godt brød/baguette. Anonymous poster hash: c700a...0be
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2014 #6 Skrevet 4. juli 2014 Liker ikke ratatouille, har spist potet 2 dager på rad nå så går for ris. Takk for alle svar!Anonymous poster hash: e56d7...6a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå