Gå til innhold

et lite tips ang. isrester


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg får rester etter is ( 2-liter bokser eller sånn) lar jeg dette smelte og så bruker jeg det i vaffelrøra. Det egner seg best med vanilje is. Dette gjør jeg fordi jeg er ikke særlig glad i is som har vært sånn halvtinet, og jeg hater når isen krystalliserer seg.Men skal love deg at det blir gode vaffler. :sikle:

Skrevet

NAm, takk for tipset, det skal jeg prøve :-)

Gjest Mrs. Potter
Skrevet

Det hørtes godt ut. Må prøves :-)

Skrevet

Rester?

Av is?

Hvordan får du til rester? :o

Skrevet
Rester?

Av is?

Hvordan får du til rester? :o

Du skrev akkurat det jeg skulle skrive.

Rester av is har jeg aldri hørt om før.

Skrevet

God idé. Jeg har forresten et tips for hvordan unngå iskrystaller, legg et ark aluminiumsfolie helt tett oppå isen. Da dannes krystallene oppå folien istedet og kan enkelt løftes vekk.

Skrevet
God idé. Jeg har forresten et tips for hvordan unngå iskrystaller' date= legg et ark aluminiumsfolie helt tett oppå isen. Da dannes krystallene oppå folien istedet og kan enkelt løftes vekk.

Det der hørtes genialt lurt ut, genialt enkelt også... Takk!

Skrevet

Ja, det er kjempegodt med vafler med iskrem i! :sikle:

Skrevet

Du skrev akkurat det jeg skulle skrive.

Rester av is har jeg aldri hørt om før.

:ler: Skulle det mot formodning være rester av is her, med iskrystaller fordi jeg har vært lat, så lager jeg milkshake av det, er ikke så nøye med iskrystallene da.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...