Gå til innhold

Hvordan holde brød ferske?


Anbefalte innlegg

Gjest Money
Skrevet

Er det noen som har tips på hvordan man skal holde brød ferske med sprø skorpe lengst mulig? Nå tenker jeg primært på butikkbrød, skal den blanke brødposen på først, så brødposen med logo? Eller kun blank brødpose? Kjøkkenbenk eller i brødboks?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dropp plastposen. Pakker du inn brødet i plast, holder det bedre på fuktigheten, men skorpen blir myk. Lar du det ligge i papirposen du kjøpte brødet i, holder skorpen seg sprø lenger. Brødet blir da selvfølgelig fortere tørt, men jeg syns det er å foretrekke. 3-dagers brød som har vært pakket inn i papir smaker langt bedre enn 3-dagers brød som har vært pakket inn i plast.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg fryser alltid ned brødet, jeg. Skjærer det i skiver (fortrinnsvis med brødskjæremaskin i butikken), og legger hele brødet i frysen. Så kan jeg ta opp akkurat de skivene jeg trenger, og ha "nybakt" brød alltid.



Anonymous poster hash: 09fa4...76d
  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...