Gjest Money Skrevet 2. juli 2014 #1 Skrevet 2. juli 2014 Er det noen som har tips på hvordan man skal holde brød ferske med sprø skorpe lengst mulig? Nå tenker jeg primært på butikkbrød, skal den blanke brødposen på først, så brødposen med logo? Eller kun blank brødpose? Kjøkkenbenk eller i brødboks?
Elanor Skrevet 2. juli 2014 #2 Skrevet 2. juli 2014 Dropp plastposen. Pakker du inn brødet i plast, holder det bedre på fuktigheten, men skorpen blir myk. Lar du det ligge i papirposen du kjøpte brødet i, holder skorpen seg sprø lenger. Brødet blir da selvfølgelig fortere tørt, men jeg syns det er å foretrekke. 3-dagers brød som har vært pakket inn i papir smaker langt bedre enn 3-dagers brød som har vært pakket inn i plast.
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2014 #3 Skrevet 2. juli 2014 Jeg fryser alltid ned brødet, jeg. Skjærer det i skiver (fortrinnsvis med brødskjæremaskin i butikken), og legger hele brødet i frysen. Så kan jeg ta opp akkurat de skivene jeg trenger, og ha "nybakt" brød alltid. Anonymous poster hash: 09fa4...76d 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå