Gjest Funky Punk Skrevet 30. juni 2014 #1 Skrevet 30. juni 2014 Kjøpte tahin på butikken i dag. Det luktet sååå godt og jeg gledet meg til å teste det ut. Stod på den at den kunne brukes rett på brødskiva, så jeg testet dette først. Skuffa Det var så tørt og vanskelig å få svelget at hele skiva gikk i søpla. Noen som har tips og råd til hvordan jeg kan bruke den? Har liten lyst ttl å kaste hele. Burde helst være noe som er lavkarbovennlig
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2014 #2 Skrevet 30. juni 2014 Det er godt til kylling. Du kan jo google "tahini lavkarbo", så får du mange forslag opp. Anonymous poster hash: 03f51...892
Gjest Funky Punk Skrevet 30. juni 2014 #3 Skrevet 30. juni 2014 Oi, klarte visst å lage to innlegg Fikk mange tips i den andre tråden, men skal huske på at den passer godt til kylling. Det er bra for jeg elsker kylling
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå