Gå til innhold

Flytende frosting


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt.

Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon)

Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis!



Anonymous poster hash: ea971...5f4
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt.

Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon)

Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis!

Anonymous poster hash: ea971...5f4

Kjøp melis på veien, bland det inn når du kommer frem

Evt lån melis av nabo :)

Anonymous poster hash: ad248...395

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt.

Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon)

Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis!

Anonymous poster hash: ea971...5f4

Er den varm eller kald?

Er den varm vil den vel bli stivere av å avkjøles?

Anonymous poster hash: ad248...395

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt.

Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon)

Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis!

Anonymous poster hash: ea971...5f4

Har du kjølebag å legge glasuren i?

Anonymous poster hash: ad248...395

AnonymBruker
Skrevet

Takk :)

Vurderer å dra i en butikk, men det er et langt stykke, så vil være sikker, men hvis melis virker så skal jeg gå nå :) Den er varm, har stått en stund da, er litt stiv men kan ikke forme den i sånn krempresser liksom.



Anonymous poster hash: ea971...5f4
AnonymBruker
Skrevet

Takk :)

Vurderer å dra i en butikk, men det er et langt stykke, så vil være sikker, men hvis melis virker så skal jeg gå nå :) Den er varm, har stått en stund da, er litt stiv men kan ikke forme den i sånn krempresser liksom.

Anonymous poster hash: ea971...5f4

Prøv å sett det i kjøleskapet en stund, og hold det kjølig til du kommer frem

Anonymous poster hash: ad248...395

AnonymBruker
Skrevet

Sett frostingen i kjøleskapet. Den skal bli stivere av det. ostekrem blir fort flytende om den blir varm.



Anonymous poster hash: c8a3d...f9a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...