AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #1 Skrevet 26. juni 2014 Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt. Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon) Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis! Anonymous poster hash: ea971...5f4
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #2 Skrevet 26. juni 2014 Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt. Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon) Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis! Anonymous poster hash: ea971...5f4 Kjøp melis på veien, bland det inn når du kommer frem Evt lån melis av nabo Anonymous poster hash: ad248...395
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #3 Skrevet 26. juni 2014 Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt. Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon) Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis! Anonymous poster hash: ea971...5f4 Er den varm eller kald? Er den varm vil den vel bli stivere av å avkjøles? Anonymous poster hash: ad248...395
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #4 Skrevet 26. juni 2014 Jeg skal lage muffins og laget en frosting med philadelphia, smør, melis og vaniljeekstrakt. Men den er veeeelig flytende? Har tatt ekstra melis også, men den er fremdeles flytende. Dette skal jo fraktes til lokalet også, er så redd for at de smelter helt i bilen (den har ikke aircon) Noen som har tips til å få den stivere? Har ikke mer melis! Anonymous poster hash: ea971...5f4 Har du kjølebag å legge glasuren i? Anonymous poster hash: ad248...395
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #5 Skrevet 26. juni 2014 Takk Vurderer å dra i en butikk, men det er et langt stykke, så vil være sikker, men hvis melis virker så skal jeg gå nå Den er varm, har stått en stund da, er litt stiv men kan ikke forme den i sånn krempresser liksom. Anonymous poster hash: ea971...5f4
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #6 Skrevet 26. juni 2014 Takk Vurderer å dra i en butikk, men det er et langt stykke, så vil være sikker, men hvis melis virker så skal jeg gå nå Den er varm, har stått en stund da, er litt stiv men kan ikke forme den i sånn krempresser liksom. Anonymous poster hash: ea971...5f4 Prøv å sett det i kjøleskapet en stund, og hold det kjølig til du kommer frem Anonymous poster hash: ad248...395
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2014 #7 Skrevet 26. juni 2014 Sett frostingen i kjøleskapet. Den skal bli stivere av det. ostekrem blir fort flytende om den blir varm. Anonymous poster hash: c8a3d...f9a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå