Gå til innhold

Farlig å spise kylling 2 dager etter steking?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Lage meg tandoori på mandag, og derfor lurer jeg på om det er farlig å spise det nå? Det har ligget i kjøleskapet med folie over seg. Hørt at ris ikke er så bra å spise om det har ligget i kjøleskapet..



Anonymous poster hash: 707d1...201
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Burde gå helt fint men kok ny ris.

Alt er blandet sammen... og jeg er skrubbsulten, er syk og har ikke energi til å lage ny mat :( Er det veldig farlig å spise 2 dager gammel ris?

Anonymous poster hash: 707d1...201

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge deler går helt fint! :) Jeg jobber på restaurant og vi serverer 2-3 dager "gammel" kylling til oss som jobber der ofte og jeg har spist det hjemme mange ganger selv. Ris skal aldri oppbevares i romtemperatur, da utvikler den noe greier som er farlig for leveren. Så hvis du ventet noen timer med å sette det i kjøleskap ville jeg kastet risen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik jeg har forstått det, så skal ris og pasta behandles som kjøtt. Dvs. avkjøles raskt og inn i kjøleskap. Det skal altså ikke oppbevares timesvis i romtemperatur. Men jeg har ikke noe spesiell ekspertise på slikt, så ta rådet mitt deretter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...