AnonymBruker Skrevet 25. juni 2014 #1 Del Skrevet 25. juni 2014 Lage meg tandoori på mandag, og derfor lurer jeg på om det er farlig å spise det nå? Det har ligget i kjøleskapet med folie over seg. Hørt at ris ikke er så bra å spise om det har ligget i kjøleskapet.. Anonymous poster hash: 707d1...201 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 25. juni 2014 #2 Del Skrevet 25. juni 2014 Burde gå helt fint men kok ny ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2014 #3 Del Skrevet 25. juni 2014 Burde gå helt fint men kok ny ris. Alt er blandet sammen... og jeg er skrubbsulten, er syk og har ikke energi til å lage ny mat Er det veldig farlig å spise 2 dager gammel ris? Anonymous poster hash: 707d1...201 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poserose Skrevet 25. juni 2014 #4 Del Skrevet 25. juni 2014 Begge deler går helt fint! Jeg jobber på restaurant og vi serverer 2-3 dager "gammel" kylling til oss som jobber der ofte og jeg har spist det hjemme mange ganger selv. Ris skal aldri oppbevares i romtemperatur, da utvikler den noe greier som er farlig for leveren. Så hvis du ventet noen timer med å sette det i kjøleskap ville jeg kastet risen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jade Skrevet 25. juni 2014 #5 Del Skrevet 25. juni 2014 Slik jeg har forstått det, så skal ris og pasta behandles som kjøtt. Dvs. avkjøles raskt og inn i kjøleskap. Det skal altså ikke oppbevares timesvis i romtemperatur. Men jeg har ikke noe spesiell ekspertise på slikt, så ta rådet mitt deretter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå