Gå til innhold

Farlig å spise mat som ikke har stått i kjøleskap?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er det farlig å spise mat som yougurt, sjokolademelk, cottage cheese, ost osv, som ikke har stått i kjøleskapet på noen timer?



Anonymous poster hash: 38bb5...4d4
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Melkeprodukter klarer seg noen timer i romtemperatur. Spesielt de syrnede. Er det VELDIG varmt kan det være et problem, altså godt over 25 grader. Jeg har altlid med meg yoghurt eller hytteost på jobb, og da ligger de i romtemperatur gjerne en hel arbeidsdag før de spises. Går helt fint.



Anonymous poster hash: 81510...9ef
Skrevet

Er det farlig å spise mat som yougurt, sjokolademelk, cottage cheese, ost osv, som ikke har stått i kjøleskapet på noen timer?

Anonymous poster hash: 38bb5...4d4

Korte svaret : nei

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...