AnonymBruker Skrevet 24. juni 2014 #1 Skrevet 24. juni 2014 Er det farlig å spise mat som yougurt, sjokolademelk, cottage cheese, ost osv, som ikke har stått i kjøleskapet på noen timer? Anonymous poster hash: 38bb5...4d4
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2014 #2 Skrevet 24. juni 2014 Melkeprodukter klarer seg noen timer i romtemperatur. Spesielt de syrnede. Er det VELDIG varmt kan det være et problem, altså godt over 25 grader. Jeg har altlid med meg yoghurt eller hytteost på jobb, og da ligger de i romtemperatur gjerne en hel arbeidsdag før de spises. Går helt fint. Anonymous poster hash: 81510...9ef
Druid Skrevet 24. juni 2014 #3 Skrevet 24. juni 2014 Er det farlig å spise mat som yougurt, sjokolademelk, cottage cheese, ost osv, som ikke har stått i kjøleskapet på noen timer? Anonymous poster hash: 38bb5...4d4 Korte svaret : nei
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå