Nilla Skrevet 21. juni 2004 #1 Skrevet 21. juni 2004 Hei! I det siste har jeg sett fler og fler oppskrifter som inneholder soltørkede tomater. jeg har aldri brukt det før, og lurer på hvordan de skal tilberedes. Skal de leggess i bløt, skal de være tørre og sprø, eller??? Her er jeg helt grønn!! :oops:
*Anaïs* Skrevet 21. juni 2004 #2 Skrevet 21. juni 2004 De skal legges i bløt ja. Jeg bruker å ha de i vann 1-2 timer før de skal brukes. Skikkelig gode de tomatene
Gjest Ethereal Skrevet 21. juni 2004 #4 Skrevet 21. juni 2004 Eller i olivenolje, som gir god smak...
-Fisken- Skrevet 21. juni 2004 #5 Skrevet 21. juni 2004 Du kan også kjøpe soltørkede tomater som ligger i olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå