Gjest anobano Skrevet 21. juni 2014 #1 Skrevet 21. juni 2014 Så litt på denne oppskriften her men så lurte jeg på om man bruker kaffen rett fra posen eller om man skal koke den først? Og kan man fryse den selvom man har glasur på? http://mattips.org/glasur-til-sjokoladekake/
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2014 #2 Skrevet 21. juni 2014 Ikke kaffe (pulver) rett fra posen i alle fall. Bare 3 ss sterk kaffe (flytende) Anonymous poster hash: 791f7...219
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2014 #3 Skrevet 21. juni 2014 Du skal selvsagt koke kaffen først.. Anonymous poster hash: 63f3f...c26
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå