Susa Skrevet 18. juni 2014 #1 Skrevet 18. juni 2014 Noen av dere som har noen knallgode oppskrifter på vårruller? Har lagd de "vanlige" flere ganger, og skulle gjerne hatt noen nye tips og ideer?
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2014 #2 Skrevet 18. juni 2014 Kanskje si hva som er "vanlig" først? Anonymous poster hash: d99eb...af5
Gjest Carousel Skrevet 18. juni 2014 #3 Skrevet 18. juni 2014 (endret) Gulrot, kål, løk, glassnudler, kylling, revet appelsinskall, soyasaus eller fiskesaus for saltsmak, bittelitt appelsinsaft, thaibasilikum eller koriander. Kjempegodt og litt utenom det vanlige! Endret 18. juni 2014 av Carousel
snoker Skrevet 20. juni 2014 #4 Skrevet 20. juni 2014 Jeg bruker svinekjøttdeig, kålhode, gulrot, løk, purre, maiskorn, vårløk, vårrullkrydder, kikoman, lime juice, hvitløkskrydder, paprikakrydder, pepper, salt, av og til sitronskall..
plix Skrevet 20. juni 2014 #5 Skrevet 20. juni 2014 Jeg veksler mellom kylling, strimlet svin, kjøttdeig av kylling/karbonade/svin (ikke prøvd fisk), med og uten glassnudler, kål brukes ofte- godt uten også, gulrot, brokkoli(div grønnsaker egentlig), ulike typer løk.. Krydderet varierer også. Egentlig er vårrullene veldig lite vårruller til tider. Steker de i ovn. Hva definerer du som normale? Ser mange har ulike oppfatninger av hva de mener er en normal vårrull
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2014 #6 Skrevet 21. juni 2014 Tips til andre sauser enn hoisin, soya og satay?Anonymous poster hash: 6f60b...5e4
Adhara Skrevet 23. juni 2014 #7 Skrevet 23. juni 2014 Tips til andre sauser enn hoisin, soya og satay?Anonymous poster hash: 6f60b...5e4 Østerssaus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå