AnonymBruker Skrevet 17. juni 2014 #1 Skrevet 17. juni 2014 Går det ann å kun bruke havregryn,smør og sukker?Prøver å finne oppsrkifter,men i alle står det enten at man skal tilsette hvetemel/potetmel i tillegg. Anonymous poster hash: a74b6...52c
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2014 #2 Skrevet 17. juni 2014 Ser for meg at det vil bli vanskelig å lage en sånn deig uten noe som binder bedre enn havregryn. Hvorfor kan du ikke bruke hvetemel i tillegg? Anonymous poster hash: 1c04f...000
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2014 #3 Skrevet 17. juni 2014 Ser for meg at det vil bli vanskelig å lage en sånn deig uten noe som binder bedre enn havregryn. Hvorfor kan du ikke bruke hvetemel i tillegg? Anonymous poster hash: 1c04f...000 Nå trengs den ikke å bindes da.Grynene vil jo klistre seg til smøret. Pga gluten Anonymous poster hash: a74b6...52c
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2014 #4 Skrevet 18. juni 2014 Prøv med litt mandelmel i tillegg om du har - supert i smuldredeig. Anonymous poster hash: 478cd...c53
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2014 #5 Skrevet 18. juni 2014 Prøv med litt mandelmel i tillegg om du har - supert i smuldredeig. Anonymous poster hash: 478cd...c53 Takk for tips Anonymous poster hash: a74b6...52c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå