Hattifnatten Skrevet 17. juni 2014 #1 Skrevet 17. juni 2014 Jeg skal lage babymat, og skal bruke kyllinglever. Hvor lenge trenger man å koke denne? Om det er lang koketid, er det bedre å dele leveren i flere stykker for å forkorte koketiden? Hvor lenge trenger den da isåfall å koke?
Gjest Evel Skrevet 17. juni 2014 #2 Skrevet 17. juni 2014 Er ikke ti minutt nok? Off topic, men hvor får du kjøpt dette?
Hattifnatten Skrevet 17. juni 2014 Forfatter #3 Skrevet 17. juni 2014 Er ikke ti minutt nok? Off topic, men hvor får du kjøpt dette? Fant frossen kyllinglever på ICA. Håper den er brukanes!
Gjest Evel Skrevet 17. juni 2014 #4 Skrevet 17. juni 2014 Fant frossen kyllinglever på ICA. Håper den er brukanes! Åh, det må sjekkes! Den er ihvertfall god som stekt! Mens kyllinghjerte smaker blæh.. Lykke til med babymaten
Hattifnatten Skrevet 17. juni 2014 Forfatter #5 Skrevet 17. juni 2014 Åh, det må sjekkes! Den er ihvertfall god som stekt! Mens kyllinghjerte smaker blæh.. Lykke til med babymaten Takk, og takk for svar!
Hattifnatten Skrevet 17. juni 2014 Forfatter #7 Skrevet 17. juni 2014 Noen flere som har erfaring med koking av kyllinglever?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå