Trude29 Skrevet 20. juni 2004 #1 Skrevet 20. juni 2004 Skal lage moussaka tenkte jeg (sommerfest på jobben). Men ser at man kan lage den med poteter eller auberginer. Skjønner jo at det sistnevnte er det opprinnelige, men hva synes dere er best ? Aldri lagd det selv før, nemlig ! Glad for forslag og meninger ! Og et spørsmål til - er det noe av retten som kan lages på forhånd ? Kjøttsausen f. eks.? Kan den stå kaldt fra torsd. til fred. ? Klem, Trude
Arkana Skrevet 20. juni 2004 #2 Skrevet 20. juni 2004 Jeg bruker poteter, fordi jeg ikke er spesielt glad i auberginer (eller, jeg liker auberginer i enkelte ting, men ikke i moussaka), men det er smak og behag. Originalen skal lages med auberginer i allefall. Hvis du er veldig usikker så bruk poteter siden det er nøytralt og alle liker det. Kjøttsausen kan fint lages noen dager i forveien. Ostesausen kan godt lages i forveien den også, legg et ark plastfolie helt oppå sausen slik at den ikke danner snerk når den avkjøles.
-Fisken- Skrevet 20. juni 2004 #3 Skrevet 20. juni 2004 JEg synes det er best med aubergine.. Men nå er jo jeg veldig vant til å spise gresk mat da
Trude29 Skrevet 20. juni 2004 Forfatter #4 Skrevet 20. juni 2004 Takk for tilbakemeldinger Arkana og Aniola - Fisken ! Jeg heller nok mest mot å bruke poteter, hvis det er mest nøytralt. Vi skal ha med oss en rett hver på festen, så jeg tar med dette og gresk landbrød. Har funnet en skikkelig god melblanding i Sverige. Gleder meg til å spise mye god mat ! Klem, Trude
Gjest 1111 Skrevet 21. juni 2004 #5 Skrevet 21. juni 2004 Høres ut som om det kommer til å gå bli et godt måltid! jeg liker også best med poteter, er ikke så begeistret for aburgine.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå