AnonymBruker Skrevet 16. juni 2014 #1 Skrevet 16. juni 2014 Hvilken hvitvin er god til risotto? Anonymous poster hash: f8282...afb
Frk. Belle Skrevet 17. juni 2014 #2 Skrevet 17. juni 2014 Mener du å drikke til eller å ha i selve risottoen? Hvis det er det siste har det velig lite å si hvilken type.. men gjene en tørr en. F.eks Tariquet. Billig og grei. Har jeg ikke hvitvin tar jeg bare litt sitronsaft eller vinedikk og vann..
onyx Skrevet 17. juni 2014 #3 Skrevet 17. juni 2014 Tørr hvitvin eller sherry funker fint, men styr unna de fruktbombene Personlig ville jeg styrt unna alt billig skvip i matlaging generelt. En dårlig vin blir IKKE bedre av å brukes i matlaging. En god tommelfingerregel er at hvis du kan drikke vinen, så kan du også bruke den i mat 1
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2014 #4 Skrevet 17. juni 2014 Sherry har ingenting i risotto å gjøre, hverken de tørreste eller de søte. Anonymous poster hash: f6e20...522 2
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2014 #5 Skrevet 17. juni 2014 Dersom du mener å drikke sammen med risotto, så kommer det helt an på hva risottoen består av. Jeg ville brukt forskjellig vin til f.eks. risotto med sopp, risotto med sjømat og bare en enkel risotto med sjalottløk og ost. En ikke for dyr prosecco kan faktisk fungere fint. Anonymous poster hash: 476b7...3f2
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2014 #6 Skrevet 18. juni 2014 Skulle utdypet det ja, mente i risottoen, trodde at folk skjønte det Takk for alle tips! Anonymous poster hash: f8282...afb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå