AnonymBruker Skrevet 13. juni 2014 #1 Skrevet 13. juni 2014 Hei! Skal ha med noe til et hageselskap og lurer derfor på om det er noen her som har en god oppskrift på tabbouleh? Jeg har kjøpt medium grov bulgur, funker det? Takker på forhånd! Anonymous poster hash: a0538...091
Brunhilde Skrevet 14. juni 2014 #2 Skrevet 14. juni 2014 Medium grov bulgur går bra. Salat: 25 gram bulgur 2 store, modne tomater 1/2 agurk En stor bunt bladpersille 1 liten bunt mynteblader 1 liten rødløk - kan utelates Dressing: 1 fedd hvitløk 2-3 ss sitronsaft 2-3 ss olivenolje salt og pepper Bulguren bløtlegges etter oppskrift på pakken. Tomatene (kan flås om du gidder) kuttes i små terniner, det samme med agurken og rødløk hvis du bil ha løk i. Persille og mynte grovhakkes. Når bulguren er ferdig og litt avkjølt blandes alt og dressingen tilsettes.
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2014 #3 Skrevet 14. juni 2014 Medium grov bulgur går bra. Salat: 25 gram bulgur 2 store, modne tomater 1/2 agurk En stor bunt bladpersille 1 liten bunt mynteblader 1 liten rødløk - kan utelates Dressing: 1 fedd hvitløk 2-3 ss sitronsaft 2-3 ss olivenolje salt og pepper Bulguren bløtlegges etter oppskrift på pakken. Tomatene (kan flås om du gidder) kuttes i små terniner, det samme med agurken og rødløk hvis du bil ha løk i. Persille og mynte grovhakkes. Når bulguren er ferdig og litt avkjølt blandes alt og dressingen tilsettes. Tusen takk for svar! Vet du hvor lenge bulguren skal bløtlegges? Står ikke noe på pakken. Bare helle over kokende vann? Anonymous poster hash: a0538...091
Brunhilde Skrevet 14. juni 2014 #4 Skrevet 14. juni 2014 Tusen takk for svar! Vet du hvor lenge bulguren skal bløtlegges? Står ikke noe på pakken. Bare helle over kokende vann? Anonymous poster hash: a0538...091 Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp.
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2014 #5 Skrevet 14. juni 2014 Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp. Anonymous poster hash: a0538...091
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2014 #6 Skrevet 14. juni 2014 Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp. Takk! :D Anonymous poster hash: a0538...091
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå