Gå til innhold

Tabbouleh - oppskrift?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei! Skal ha med noe til et hageselskap og lurer derfor på om det er noen her som har en god oppskrift på tabbouleh? Jeg har kjøpt medium grov bulgur, funker det?

Takker på forhånd! :blomst:



Anonymous poster hash: a0538...091
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Medium grov bulgur går bra.

Salat:

25 gram bulgur

2 store, modne tomater

1/2 agurk

En stor bunt bladpersille

1 liten bunt mynteblader

1 liten rødløk - kan utelates

Dressing:

1 fedd hvitløk

2-3 ss sitronsaft

2-3 ss olivenolje

salt og pepper

Bulguren bløtlegges etter oppskrift på pakken.

Tomatene (kan flås om du gidder) kuttes i små terniner, det samme med agurken og rødløk hvis du bil ha løk i. Persille og mynte grovhakkes.

Når bulguren er ferdig og litt avkjølt blandes alt og dressingen tilsettes.

:heks:

AnonymBruker
Skrevet

Medium grov bulgur går bra.

Salat:

25 gram bulgur

2 store, modne tomater

1/2 agurk

En stor bunt bladpersille

1 liten bunt mynteblader

1 liten rødløk - kan utelates

Dressing:

1 fedd hvitløk

2-3 ss sitronsaft

2-3 ss olivenolje

salt og pepper

Bulguren bløtlegges etter oppskrift på pakken.

Tomatene (kan flås om du gidder) kuttes i små terniner, det samme med agurken og rødløk hvis du bil ha løk i. Persille og mynte grovhakkes.

Når bulguren er ferdig og litt avkjølt blandes alt og dressingen tilsettes.

:heks:

Tusen takk for svar! :klem: Vet du hvor lenge bulguren skal bløtlegges? Står ikke noe på pakken. Bare helle over kokende vann?

Anonymous poster hash: a0538...091

Skrevet

Tusen takk for svar! :klem: Vet du hvor lenge bulguren skal bløtlegges? Står ikke noe på pakken. Bare helle over kokende vann?

Anonymous poster hash: a0538...091

Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp.

:heks:

AnonymBruker
Skrevet

Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp.

:heks:

Anonymous poster hash: a0538...091

AnonymBruker
Skrevet

Du tar dobbelt så mye vann som bulgur og koker opp. La småkoke 15-20 minutter til vannet er sugd opp. Ta av varmen og la stå med lokk på til all væsken er sugd opp.

:heks:

Takk! :D

Anonymous poster hash: a0538...091

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...