Gå til innhold

Hvordan får man den kinesiske smaken og fargen på stekt ris?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har på soyasaus og østersaus, men den blir likevel ikke så brun som den er på kinarestauranter. Bruker også sesamolje og litt five spice krydder, men verken smaken eller fargen blir sånn som den skal være. Fiskesaus har jeg ikke i dag.



Anonymous poster hash: 415bf...1aa
Videoannonse
Annonse
Gjest Maman
Skrevet

Jeg bruker søt soyasaus som er veldig mørk, østerssaus og fiskesaus. Risen må være helt tørr, jeg pleier å bruke fryst ris.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...