Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva slags kjøtt gir/ga dere til en baby over 6 mnd? Kyllingfilet, fiskefilet og rent okse/svinekjøtt er greit. Men hva annet? Kjøttdeig? Hvilken kjøttdeig er uten salt? Syns at alle er med salt. Svinestrimler? Er noe fett greit eller bør det være magert? Vet at kjøttet må bli kokt. Andre kjøttips til babymat?

Anonymous poster hash: 26f3f...03a

Skrevet

Vi begynte med lever. Kjøpte fryst lever på Rema og dampkokte sammen med grønnsaker. Fett er vel helt ok så lenge det ikke er salt i - de pleide å selge en kjøttdeig uten tilsatt vann og salt, vet ikke om den er i salg fremdeles?

AnonymBruker
Skrevet

Noe fett er fint, babyer trenger fett.

Vi bruker alt slags kjøtt; kylling, storfe, vilt, lam og svin. Og all slags fisk, kokt eller ovnsbakt.

Koker og kjører i stavmikser og fryser enten rent kjøtt i isbitformer/små bokser, eller kjørt sammen med grønnsaker og eller pasta/ ris.



Anonymous poster hash: 0cf57...842

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...