AnonymBruker Skrevet 10. juni 2014 #1 Skrevet 10. juni 2014 Hva slags kjøtt gir/ga dere til en baby over 6 mnd? Kyllingfilet, fiskefilet og rent okse/svinekjøtt er greit. Men hva annet? Kjøttdeig? Hvilken kjøttdeig er uten salt? Syns at alle er med salt. Svinestrimler? Er noe fett greit eller bør det være magert? Vet at kjøttet må bli kokt. Andre kjøttips til babymat?Anonymous poster hash: 26f3f...03a
Veggdyret Skrevet 10. juni 2014 #2 Skrevet 10. juni 2014 Vi begynte med lever. Kjøpte fryst lever på Rema og dampkokte sammen med grønnsaker. Fett er vel helt ok så lenge det ikke er salt i - de pleide å selge en kjøttdeig uten tilsatt vann og salt, vet ikke om den er i salg fremdeles?
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2014 #3 Skrevet 10. juni 2014 Noe fett er fint, babyer trenger fett. Vi bruker alt slags kjøtt; kylling, storfe, vilt, lam og svin. Og all slags fisk, kokt eller ovnsbakt. Koker og kjører i stavmikser og fryser enten rent kjøtt i isbitformer/små bokser, eller kjørt sammen med grønnsaker og eller pasta/ ris. Anonymous poster hash: 0cf57...842
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå