AnonymBruker Skrevet 10. juni 2014 #1 Skrevet 10. juni 2014 Skal ha dåp tilhelgen og lager koldtbord selv. Lurer bare på hvilke type pålegg man bør velge og hva som er best å kjøpe? Roastbiff, spekeskinke, vanlig skinke..? Og hvor mye beregnes til 20 stk? Anonymous poster hash: 126d5...30b
Gjest Ennasus Skrevet 10. juni 2014 #2 Skrevet 10. juni 2014 Spekeskinke, roastbeef, røkt laks, eggerøre, agurkskiver, div. Oster..
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2014 #3 Skrevet 10. juni 2014 Svinestek, roastbeef, bayonneskinke e.l, Kalkunfilet spekemat(spekeskinke, mørpølse, fenalår) Røkt laks, reker/skalldyr, kabaret, Karbonader og kyllinglår/klubber(varme) Tilbehør som eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, Italiensk salat eller coleslaw, grønn salat, evt pastasalat Dressing, Rømme, Remulade Anonymous poster hash: 58772...66b
Despicable Me Skrevet 10. juni 2014 #4 Skrevet 10. juni 2014 Her har vi: - karbonader og løk - roastbeef, remulade, rødløk og majones - pølser - spekefat - eggerøre - laks - potetsalat - grønnsalat - kabaret - kyllingfileter - fylte egg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå