Gå til innhold

Hvilken type pålegg til koldtbord?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal ha dåp tilhelgen og lager koldtbord selv.

Lurer bare på hvilke type pålegg man bør velge og hva som er best å kjøpe?

Roastbiff, spekeskinke, vanlig skinke..?

Og hvor mye beregnes til 20 stk?

Anonymous poster hash: 126d5...30b

Videoannonse
Annonse
Gjest Ennasus
Skrevet

Spekeskinke, roastbeef, røkt laks, eggerøre, agurkskiver, div. Oster..:)

AnonymBruker
Skrevet

Svinestek, roastbeef, bayonneskinke e.l, Kalkunfilet

spekemat(spekeskinke, mørpølse, fenalår)

Røkt laks, reker/skalldyr, kabaret,

Karbonader og kyllinglår/klubber(varme)

Tilbehør som eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, Italiensk salat eller coleslaw, grønn salat, evt pastasalat

Dressing, Rømme, Remulade



Anonymous poster hash: 58772...66b
Skrevet

Her har vi:
- karbonader og løk
- roastbeef, remulade, rødløk og majones
- pølser
- spekefat
- eggerøre
- laks
- potetsalat
- grønnsalat
- kabaret
- kyllingfileter
- fylte egg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...