Snikk Skrevet 9. juni 2014 #1 Skrevet 9. juni 2014 Hei flinke matfolk, jeg trenger litt hjelp. Jeg laget middag her om dagen, pasta med fløtesaus med biffbiter. Frøys ned restene av biffsausen, men da jeg varmet det opp igjen så jeg at det var nok til enda en middag. Frøys så ned igjen halvparten av sausen for andre gang. Er det ok å varme det opp nok en gang og spise det, eller blir det magetrøbbel?
Zzyzx Skrevet 11. juni 2014 #2 Skrevet 11. juni 2014 Det er ikke sikkert det blir magetrøbbel, men jeg ville kastet det. Jeg fryser aldri ned varmebehandlet mat to ganger. 1
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2014 #3 Skrevet 11. juni 2014 Ekspriment: frys ned varmebehandlet mat 20 ganger. Maten ligger godt oppevart gjennom hele prossesen såklart. Deretter spiser du maten med et godt glass rødvin. Anonymous poster hash: 2727d...a62
Sissan1 Skrevet 11. juni 2014 #4 Skrevet 11. juni 2014 Jeg kaster alltid mat etter en frysing/oppvarming pga fare for bakterievekst.
Sjokoladenøtt Skrevet 11. juni 2014 #5 Skrevet 11. juni 2014 Er vel ikke akkurat veldig farlig. Jeg pleier å fryse ned i to porsjoner eller mer så jeg slipper å tine opp/fryse ned igjen. Nå bor jeg alene da, så blir mye enklere å lage en stor porsjon og fryse ned i porsjoner
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå