Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei flinke matfolk, jeg trenger litt hjelp.

Jeg laget middag her om dagen, pasta med fløtesaus med biffbiter. Frøys ned restene av biffsausen, men da jeg varmet det opp igjen så jeg at det var nok til enda en middag.

Frøys så ned igjen halvparten av sausen for andre gang.

Er det ok å varme det opp nok en gang og spise det, eller blir det magetrøbbel?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ikke sikkert det blir magetrøbbel, men jeg ville kastet det. Jeg fryser aldri ned varmebehandlet mat to ganger.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ekspriment: frys ned varmebehandlet mat 20 ganger. Maten ligger godt oppevart gjennom hele prossesen såklart.

Deretter spiser du maten med et godt glass rødvin.



Anonymous poster hash: 2727d...a62
Skrevet

Jeg kaster alltid mat etter en frysing/oppvarming pga fare for bakterievekst.

Skrevet

Er vel ikke akkurat veldig farlig.

Jeg pleier å fryse ned i to porsjoner eller mer så jeg slipper å tine opp/fryse ned igjen. Nå bor jeg alene da, så blir mye enklere å lage en stor porsjon og fryse ned i porsjoner :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...