Bridget Jones Skrevet 18. juni 2004 #1 Skrevet 18. juni 2004 skal lage rekecoctail og soppstuing det skal brukes imorgen kveld, kan jeg lage rekecoctailen idag. og kan jeg kjære champignonen i dag
LilleBille Skrevet 18. juni 2004 #2 Skrevet 18. juni 2004 Jeg ville ikke skåret opp champignonen i dag .. hvid du ikke skal steke den. Skal den være frisk er den mye hyggeligere "nyskåret". Jeg lager gjerne rekecoctailen min dagen før ... men det kommer vel an på hva du har i den.. Blandingen av majones/tomatsaus/ketsjup/sitron/tabasco/reker kan gjerne lages dagen før.. men skal du ha salat etc. oppi ville jeg ikke blandet det inn i dag.
Arkana Skrevet 18. juni 2004 #3 Skrevet 18. juni 2004 Som LilleBille sier bør du ikke skjære champignonen i dag. Derimot kan du fint lage hele champignonstuingen og sette den i kjøleskap til i morgen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå