Gå til innhold

trenger raskt svar


Anbefalte innlegg

Skrevet

skal lage rekecoctail og soppstuing det skal brukes imorgen kveld, kan jeg lage rekecoctailen idag. og kan jeg kjære champignonen i dag

Skrevet

Jeg ville ikke skåret opp champignonen i dag .. hvid du ikke skal steke den.

Skal den være frisk er den mye hyggeligere "nyskåret".

Jeg lager gjerne rekecoctailen min dagen før ... men det kommer vel an på hva du har i den..

Blandingen av majones/tomatsaus/ketsjup/sitron/tabasco/reker kan gjerne lages dagen før.. men skal du ha salat etc. oppi ville jeg ikke blandet det inn i dag.

Skrevet

Som LilleBille sier bør du ikke skjære champignonen i dag. Derimot kan du fint lage hele champignonstuingen og sette den i kjøleskap til i morgen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...