AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #1 Skrevet 8. juni 2014 Bruker dere smør i matlagingen? Ser det er mange som velger kokosolje. Hvorfor? Anonymous poster hash: 5e0f3...b10
Supraspinatus Skrevet 9. juni 2014 #2 Skrevet 9. juni 2014 Jeg bruker nesten bare smør. Kokosolje er nok populært av flere grunner. Markedsføringen fra produsenter/importører som Cocosa gjennom blogger er nok stor, i tillegg til at disse produsentene gjerne sponser events rundt lavkarbo. Kokosolje, sammen med rød palmeolje, regnes gjerne som det mest nyttige rene fettet av de mettede typene. Spesielt om man følger et paleokosthold der meieriprodukter ikke er lov. Kokosolje kan også være nyttig for dem som spiser ketogent kosthold pga innholdet av mellomlange fettsyrer. De kan ikke lagres i fettvev og må derfor brukes som energi med en gang. Teorien da er at kroppen blir mer vant til å bruke fett og ketonlegemer til energi. Det er sikkert flere grunner også, men disse var det jeg kom på nå.
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2014 #3 Skrevet 9. juni 2014 Jeg bruker bare smør til steking. Kokosolje i kaffien ("frokost"). Og Olivenolje på salater og annen kald mat Anonymous poster hash: 48146...cc3
sullå Skrevet 9. juni 2014 #4 Skrevet 9. juni 2014 Jeg bruker bare smør til steking. Kokosolje i kaffien ("frokost"). Og Olivenolje på salater og annen kald mat Anonymous poster hash: 48146...cc3 Akkurat det samme her. + Kokosolje OG smør i wok, synes det smaker best
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå