Gå til innhold

Dere som spiser lavkarbo


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Bruker dere smør i matlagingen? Ser det er mange som velger kokosolje. Hvorfor?

Anonymous poster hash: 5e0f3...b10

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker nesten bare smør. Kokosolje er nok populært av flere grunner.

Markedsføringen fra produsenter/importører som Cocosa gjennom blogger er nok stor, i tillegg til at disse produsentene gjerne sponser events rundt lavkarbo.

Kokosolje, sammen med rød palmeolje, regnes gjerne som det mest nyttige rene fettet av de mettede typene. Spesielt om man følger et paleokosthold der meieriprodukter ikke er lov.

Kokosolje kan også være nyttig for dem som spiser ketogent kosthold pga innholdet av mellomlange fettsyrer. De kan ikke lagres i fettvev og må derfor brukes som energi med en gang. Teorien da er at kroppen blir mer vant til å bruke fett og ketonlegemer til energi.

Det er sikkert flere grunner også, men disse var det jeg kom på nå.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker bare smør til steking. Kokosolje i kaffien ("frokost"). Og Olivenolje på salater og annen kald mat :)

Anonymous poster hash: 48146...cc3

Skrevet

Jeg bruker bare smør til steking. Kokosolje i kaffien ("frokost"). Og Olivenolje på salater og annen kald mat :)

Anonymous poster hash: 48146...cc3

Akkurat det samme her. + Kokosolje OG smør i wok, synes det smaker best :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...