AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #1 Skrevet 8. juni 2014 Mine kjøttkaker blir alltid så "løse", det er såvidt deigen holder sammen. Hvordan få kjøttkakene faste? Tips? Anonymous poster hash: b7246...675
Maximillian Cohen Skrevet 8. juni 2014 #2 Skrevet 8. juni 2014 (endret) Bruk kjøtt med nok fett. Fett og salt virker bindende. Ellers trenger du bare en liten skvett melk og litt potetmel. Husk og kjør farsen godt sammen så den blir så homogen som mulig. Endret 8. juni 2014 av Maximillian Cohen 1
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #3 Skrevet 8. juni 2014 Potetmel og egg Anonymous poster hash: 73cc8...ff3
Gjest Lille-pus Skrevet 8. juni 2014 #4 Skrevet 8. juni 2014 Potetmel er den beste måten om man ønsker faste kjøttkaker, men vær forsiktig med mengden så du ikke får 'golfballer' som lager hull i gulvet om du mister en Jeg bruker egg og råraspet potet, men jeg liker mine myke og saftige.
Maximillian Cohen Skrevet 8. juni 2014 #5 Skrevet 8. juni 2014 Egg tilfører ikke noe fornuftig til en kjøttkake.
Djungelvrål Skrevet 8. juni 2014 #6 Skrevet 8. juni 2014 Potetmelet vil ha liten effekt så lenge du ikke bruker nok salt. Før du tilsetter noe annet skal du tilsette 1 ts salt pr 500 gr kjøttdeig og gni og hakke deigen godt til den blir hardere. Salt binder væske. Så tilsetter du annet krydder, 2 ss potetmel og en halv til en dl melk og rører godt inn. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #7 Skrevet 8. juni 2014 Har fulgt oppskriften , og gjorde som KG dama, rådet, salt, og passet godt å røre deigen godt sammen, likevel ble de løse ( hva gjør jeg feil? Anonymous poster hash: b7246...675
Gjest Lille-pus Skrevet 8. juni 2014 #8 Skrevet 8. juni 2014 Hvor harde skal du ha dem da? Jo mere potetmel jo hardere kjøttkaker.
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #9 Skrevet 8. juni 2014 Har fulgt oppskriften , og gjorde som KG dama, rådet, salt, og passet godt å røre deigen godt sammen, likevel ble de løse ( hva gjør jeg feil?Anonymous poster hash: b7246...675 For mye væske? Anonymous poster hash: 73cc8...ff3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå