AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #1 Del Skrevet 4. juni 2014 Hei. Jeg lurer litt på om noen har tips til hvordan en får stekt så mange burgere samtidig. Grill er en dårlig ide, da det er meldt regn i morgen. Stekepanne? Ovn? Anonymous poster hash: 67f2a...5fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #2 Del Skrevet 4. juni 2014 http://www.amateurgourmet.com/2011/10/oven-roasted-hamburgers.html Anonymous poster hash: d228e...a8a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lines2014 Skrevet 4. juni 2014 #3 Del Skrevet 4. juni 2014 (endret) Er det noen som har prøvd denne metoden som visti linken? Funker dette også med frosne burgere? Hva med bakterier og sånt da? Endret 4. juni 2014 av Lines2014 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dolce Skrevet 4. juni 2014 #4 Del Skrevet 4. juni 2014 Det er da ikke noe problem å steke frosne burgere? Vanlig stekepanne, høy temperatur. Snu dem etter et par små minutter. Når kjøttsaften som pipler ut er "klar"/vannaktig på fargen (altså ikke rød/rosa) - da er burgerne ferdige. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå