Gå til innhold

Tips til steking av frosne hamburgere til 8-10 pers.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei. Jeg lurer litt på om noen har tips til hvordan en får stekt så mange burgere samtidig. Grill er en dårlig ide, da det er meldt regn i morgen. Stekepanne? Ovn?

Anonymous poster hash: 67f2a...5fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er det noen som har prøvd denne metoden som visti linken? Funker dette også med frosne burgere? Hva med bakterier og sånt da?

Endret av Lines2014
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er da ikke noe problem å steke frosne burgere? Vanlig stekepanne, høy temperatur. Snu dem etter et par små minutter. Når kjøttsaften som pipler ut er "klar"/vannaktig på fargen (altså ikke rød/rosa) - da er burgerne ferdige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...