Djungelvrål Skrevet 4. juni 2014 #1 Skrevet 4. juni 2014 Litt lei av standard pølser og koteletter. Og mye av det andre er så dyrt... Hva er det du har på for noe godt på grillen, og hva slags tilbehør??
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #2 Skrevet 4. juni 2014 Pleier å grille maiskolber, laks i folie, kyllingfilet Også grønnsaker som squash, paprika, løk. Og selvfølgelig med potetsalat <3 Anonymous poster hash: e7724...b87 1
Gjest Evel Skrevet 4. juni 2014 #3 Skrevet 4. juni 2014 Scampi, paprika, halve tomater, sopp, oppkuttet fisk og biff. 1
Satellites Skrevet 4. juni 2014 #4 Skrevet 4. juni 2014 Pizza. Tynn deig, par minutter på ene siden, snu den, ha på litt saus og fyll, lukk lokket og steik til osten smelter. Nydelig!
Gjest Naria Skrevet 4. juni 2014 #6 Skrevet 4. juni 2014 Fisk. Kjøpte noen små hele ørreter på Coop OBS, de kostet vel 15 kroner stykket.
debattanten Skrevet 4. juni 2014 #7 Skrevet 4. juni 2014 Kyllingfilet snittet som fylles med f.eks brie og urter, f.eks timian, surret med bacon. Nam nam! Laks og ørretfilet er jo billig. Hel kylling har vært på grillen noen ganger, for rundt 75kr får du en kylling som veier 1,5kg som er masse mat til 4 personer om du har litt grønnsaker og evt ris eller potet til. Ellers er det mye av det vanlige som biff, hjemmelaget hamburgere, grønnsaker osv.
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #8 Skrevet 4. juni 2014 Fisk, grønnsaker og en god del sommerkoteletter! Anonymous poster hash: ac4dc...e69
Gjest Ennasus Skrevet 4. juni 2014 #9 Skrevet 4. juni 2014 Squash, auberginskive, vannmelon, grønnsaker i folie, grillspyd, fisk, kylling... du kan forsåvidt grille nesten hva som helst
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #10 Skrevet 4. juni 2014 Mais, søtpotet i folie, sopp i folie, squash i folie, løk i folie, potetsalat, pastasalat, grønn salat, kyllingfilet, fisk, grillribbe, kabonader, kalkunfile, kyllinglår osv... Det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser, alt kan grilles Anonymous poster hash: e3d8c...825
Xmir Skrevet 4. juni 2014 #11 Skrevet 4. juni 2014 svinenakke; egentlig bare nakkekoteletter som ikke er delt opp. fantastisk godt blir det i hvertfall!
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2014 #12 Skrevet 4. juni 2014 Kjøp svin ytrefilet (i Sverige betalte jeg bare 59 sek/kg) og grill den hel til den er 68-70 grader i kjernen. Veldig godt med marinade på, jeg har brukt BBQ-marinade eller honningmarinade. Som tilbehør passer det meste; salat, potetbåter/potetsalat/potetmos/ris, focaccia, saus/dressing Anonymous poster hash: 50e62...06a
Chloe- Skrevet 4. juni 2014 #13 Skrevet 4. juni 2014 + Hjemmelagede kryddersmør i forskellige varianter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå