AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #1 Skrevet 1. juni 2014 Hva slags brød pleier dere å ha til reker?Anonymous poster hash: a8b67...3fe
AnonymBruker 42 Skrevet 1. juni 2014 #3 Skrevet 1. juni 2014 L O F F ! ! Søren, nå fikk jeg også lyst på reker! 2
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #4 Skrevet 1. juni 2014 Loff eller helt lyst landbrød. Uansett, det må være fint brød. Fikk skikkelig lyst på reker jeg også - med setersmør, sitron og masse deilig majones. Og øl eller hvitvin. Anonymous poster hash: 1394f...324 2
chouette Skrevet 1. juni 2014 #5 Skrevet 1. juni 2014 Formloff med valmuefrød Men grovbrød er faktisk utrolig godt også, og enda bedre til krabbe! 1
AnonymBruker 42 Skrevet 1. juni 2014 #6 Skrevet 1. juni 2014 Loff eller helt lyst landbrød. Uansett, det må være fint brød. Fikk skikkelig lyst på reker jeg også - med setersmør, sitron og masse deilig majones. Og øl eller hvitvin. Anonymous poster hash: 1394f...324 Takk! Det hjalp mye 3
Gjest Funky Punk Skrevet 1. juni 2014 #7 Skrevet 1. juni 2014 Enig med andre her. Loff er det som smaker best sammen med reker. Gjerne den runde loffen *namnam*
Gjest Evel Skrevet 1. juni 2014 #8 Skrevet 1. juni 2014 Brukte loff før, men nå bruker jeg bare det brødet jeg liker best. F.eks. rugbrød eller havrebrød. Litt salat, cherrytomater, majones, salt og pepper.
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #9 Skrevet 1. juni 2014 Formloff med valmuefrød Men grovbrød er faktisk utrolig godt også, og enda bedre til krabbe! Å ja, loffen eller brødet kan godt ha valmuefrød for min del. Men det må være fint - også til krabbe. Anonymous poster hash: 1394f...324
AnonymBruker 42 Skrevet 1. juni 2014 #10 Skrevet 1. juni 2014 Enig med andre her. Loff er det som smaker best sammen med reker. Gjerne den runde loffen *namnam* Spiral-loff *NAM* 1
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #11 Skrevet 1. juni 2014 Takk! Det hjalp mye Hehe. Om det er noen trøst, så er jeg ikke i nærheten av å få tilfredsstilt mitt behov her. Bor i utlandet og her er det bare svindyre og ikke spesielt gode reker å oppdrive. Jeg savner de råbillige rekene fra Rema eller Rimi! Anonymous poster hash: 1394f...324
debattanten Skrevet 1. juni 2014 #12 Skrevet 1. juni 2014 Ferske reker, rødløk, meierismør, majones, salt, pepper og sitron!! nammesen!
Gjest earthquake Skrevet 1. juni 2014 #13 Skrevet 1. juni 2014 Loff ja! Og majones, sitron og hvitvin 1
AnonymBruker 42 Skrevet 1. juni 2014 #14 Skrevet 1. juni 2014 Hehe. Om det er noen trøst, så er jeg ikke i nærheten av å få tilfredsstilt mitt behov her. Bor i utlandet og her er det bare svindyre og ikke spesielt gode reker å oppdrive. Jeg savner de råbillige rekene fra Rema eller Rimi! Anonymous poster hash: 1394f...324 Om det var en trøst så var den i så fall mager, men jeg "tar den" Jeg satt og så for meg en helt enkel men digg rekeskive med bare majones på før du begynte med alt ekstra "luxus" tibehør Nå har jeg lyst både øl og hvitvin også :D
Gjest Evel Skrevet 1. juni 2014 #15 Skrevet 1. juni 2014 Så synd det ikke er en åpen butikk i nærheten...... Ååååååååh! 1
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #16 Skrevet 1. juni 2014 Om det var en trøst så var den i så fall mager, men jeg "tar den" Jeg satt og så for meg en helt enkel men digg rekeskive med bare majones på før du begynte med alt ekstra "luxus" tibehør Nå har jeg lyst både øl og hvitvin også :D Her jeg bor får vi kjøpt både øl og vin 24/7, men det hjelper lite når det er reker man vil ha. Når jeg tenker meg om kan man også ha baguette til reker. Igjen må det være fint mel. Anonymous poster hash: 1394f...324
___ Skrevet 1. juni 2014 #17 Skrevet 1. juni 2014 Hva slags brød pleier dere å ha til reker? Anonymous poster hash: a8b67...3fe Nystekt pariserloff med valmuefrø på, og smør på!
Butter Skrevet 3. juni 2014 #18 Skrevet 3. juni 2014 Jeg liker grovt brød best, men helst uten korn og frø, og gjerne litt luftig. Gjerne litt sånn landbrødaktig, men litt grovere. Men bruker ofte bare det grove brødet vi har. Blir oppblåst og får vondt i magen av loff og helt fint brød.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå