Gå til innhold

Hvilket brød til reker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva slags brød pleier dere å ha til reker?:)

Anonymous poster hash: a8b67...3fe

Videoannonse
Annonse
Skrevet

L O F F ! ! :) Søren, nå fikk jeg også lyst på reker!

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Loff eller helt lyst landbrød. Uansett, det må være fint brød.

Fikk skikkelig lyst på reker jeg også - med setersmør, sitron og masse deilig majones. Og øl eller hvitvin.



Anonymous poster hash: 1394f...324
  • Liker 2
Skrevet

Formloff med valmuefrød :)

Men grovbrød er faktisk utrolig godt også, og enda bedre til krabbe! :)

  • Liker 1
Skrevet

Loff eller helt lyst landbrød. Uansett, det må være fint brød.

Fikk skikkelig lyst på reker jeg også - med setersmør, sitron og masse deilig majones. Og øl eller hvitvin.

Anonymous poster hash: 1394f...324

Takk! Det hjalp mye :rasende:

  • Liker 3
Gjest Funky Punk
Skrevet

Enig med andre her.

Loff er det som smaker best sammen med reker. Gjerne den runde loffen *namnam*

Skrevet

Brukte loff før, men nå bruker jeg bare det brødet jeg liker best. F.eks. rugbrød eller havrebrød. Litt salat, cherrytomater, majones, salt og pepper.

AnonymBruker
Skrevet

Formloff med valmuefrød :)

Men grovbrød er faktisk utrolig godt også, og enda bedre til krabbe! :)

Å ja, loffen eller brødet kan godt ha valmuefrød for min del. Men det må være fint - også til krabbe.

Anonymous poster hash: 1394f...324

Skrevet

Enig med andre her.

Loff er det som smaker best sammen med reker. Gjerne den runde loffen *namnam*

Spiral-loff *NAM*

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk! Det hjalp mye :rasende:

Hehe. Om det er noen trøst, så er jeg ikke i nærheten av å få tilfredsstilt mitt behov her. Bor i utlandet og her er det bare svindyre og ikke spesielt gode reker å oppdrive. Jeg savner de råbillige rekene fra Rema eller Rimi!

Anonymous poster hash: 1394f...324

Skrevet

Ferske reker, rødløk, meierismør, majones, salt, pepper og sitron!! nammesen!

Gjest earthquake
Skrevet

Loff ja! Og majones, sitron og hvitvin :rodmer:

  • Liker 1
Skrevet

Hehe. Om det er noen trøst, så er jeg ikke i nærheten av å få tilfredsstilt mitt behov her. Bor i utlandet og her er det bare svindyre og ikke spesielt gode reker å oppdrive. Jeg savner de råbillige rekene fra Rema eller Rimi!

Anonymous poster hash: 1394f...324

Om det var en trøst så var den i så fall mager, men jeg "tar den" :P

Jeg satt og så for meg en helt enkel men digg rekeskive med bare majones på før du begynte med alt ekstra "luxus" tibehør Nå har jeg lyst både øl og hvitvin også :D

Skrevet

Så synd det ikke er en åpen butikk i nærheten...... Ååååååååh!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Om det var en trøst så var den i så fall mager, men jeg "tar den" :P

Jeg satt og så for meg en helt enkel men digg rekeskive med bare majones på før du begynte med alt ekstra "luxus" tibehør Nå har jeg lyst både øl og hvitvin også :D

Her jeg bor får vi kjøpt både øl og vin 24/7, men det hjelper lite når det er reker man vil ha.

Når jeg tenker meg om kan man også ha baguette til reker. Igjen må det være fint mel.

Anonymous poster hash: 1394f...324

Skrevet

Hva slags brød pleier dere å ha til reker? :)

Anonymous poster hash: a8b67...3fe

Nystekt pariserloff med valmuefrø på, og smør på! :spise:

Skrevet

Jeg liker grovt brød best, men helst uten korn og frø, og gjerne litt luftig. Gjerne litt sånn landbrødaktig, men litt grovere. Men bruker ofte bare det grove brødet vi har. Blir oppblåst og får vondt i magen av loff og helt fint brød.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...