Gjest 1111 Skrevet 17. juni 2004 #1 Skrevet 17. juni 2004 Imorgen skal jeg lage kyllingsalat, og vi får endel gjester. da skal jeg lage en salat med kylling og pasta, hva syns dere er godt i en kyllingsalat?
Gjest Ethereal Skrevet 17. juni 2004 #2 Skrevet 17. juni 2004 Jeg liker sprøstekte baconbiter ristet fersk sjampinjong pinjekjerner og solskikkekjerner (ristes i tørr stekepanne med litt salt) cherrytomater gul og rød paprika rød løk ruccola kylling, stekes gjerne litt på pannen for å bli brun pastaskruer, gjerne med farger Pestodressing; 50/50 med ferdig (gjerne fersk fra delikatessebutikk) pesto og olivenolje, smakes til med krydder.
Gjest Myumi Skrevet 17. juni 2004 #3 Skrevet 17. juni 2004 Det aller viktigste i en kyllingsalat er at det er nok kyllingkjøtt så det faktisk smaker kylling. Pasta og røde bønner og bacon hører med, likeså epler, pærer og druer. Frukt er utmerket i kyllingsalat. Grønn paprika, hageurter, litt vårløk- lag en rømmedressing til og rikelig med godt brød så har du en kulinarisk innertier. Salaten bør være av flere typer, litt rosso og ruccola sammen med vanlig rapid gjør susen. Dropp tomater ol. så får du en mer spennende kyllingsalat. Kombinasjonen frukt og kylling er adskillig spenstigere enn vanlige kyllingsalater.
Arkana Skrevet 17. juni 2004 #4 Skrevet 17. juni 2004 Og det aller viktigste: asparges! Marinert fetaost er også godt.
LilleBille Skrevet 17. juni 2004 #6 Skrevet 17. juni 2004 Røde salatbønner og mais... Vårløk er nydelig.. sukkererter likeså
-Fisken- Skrevet 17. juni 2004 #8 Skrevet 17. juni 2004 I kyllingsalat bruker jeg: - isbergsalat - ruccolasalat - mais - agurk - cherrytomater - rødløk - oliven - fetaost - biter av soltørkede tomater - litt gulrot - paprika - chaminjong - pastaskruer el. - sukkererter er også godt i
glaciera Skrevet 17. juni 2004 #9 Skrevet 17. juni 2004 Jeg liker karibisk kyllingsalat: kjøtt av 1 grillet kylling i småbiter 1 boks fersken (eller 3 friske!) i småbiter 3-4 porsjoner kokt kald ris av amerikansk type (sånn som IKKE kleber) ca 1-2 dl salte peanøtter evt 2-3 finhakket vårløk. Dressing: 1/2 - 1 dl majones saft av 1/2 - 1 sitron 1 klype havsalt/flaksalt 1 - 2 ss karri Bland ris, kylling og fersken. Bland sammen dressingen - smak den til så du finner DIN balanse mellom surt, fett og salt. Bland dressingen og salaten. Hit kan du forberede og la stå kaldt. Like før servering blander du i peanøtter og evt vårløk. Kjempegodt! Hvis du lar være å ha i ris og reduserer dressingmengden tilsvarende, er dette veldig godt på brød også.
Gjest Jamila Skrevet 17. juni 2004 #11 Skrevet 17. juni 2004 I kyllingsalat bruker jeg: - isbergsalat - ruccolasalat - mais - agurk - cherrytomater - rødløk - oliven - fetaost - biter av soltørkede tomater - litt gulrot - paprika - chaminjong - pastaskruer el. - sukkererter er også godt i Akkurat som om jeg skulle sagt det selv. Dette er min favoritt. Som dressing syns jeg det enkle er det beste, salt pepper og sitronsaft. Ville i tillegg klippet opp en del bladpersille og hatt i, gir en ekstra piff.
Fakse Skrevet 17. juni 2004 #12 Skrevet 17. juni 2004 Rømme/kesamdressing med salt, pepper, karri og chili er nydelig til alle slags pastasalater. Massssse karri er et must
Arkana Skrevet 17. juni 2004 #14 Skrevet 17. juni 2004 Rømme/kesamdressing med salt, pepper, karri og chili er nydelig til alle slags pastasalater. Massssse karri er et must Ja, karridressing er aldeles nydelig til kyllingsalat.
Gjest 1111 Skrevet 17. juni 2004 #15 Skrevet 17. juni 2004 Takk for tips alle sammen! Gikk på butikken før jeg så at jeg hadde fått så mange svar; kjøpte kylling, pastaskruer, maiskorn, epler, purre, pærer, peanøtter, tomater og ruccola-salat. rømme og hvitløk til dressing. men jeg tror jeg må innom butikken en gang til før vi får gjester i morgen - dere ga meg jo så mange gode ideer
Gjest LoisLane Skrevet 17. juni 2004 #16 Skrevet 17. juni 2004 Jeg kommer gjerne, Mylian! sulten på kyllingsalat...
Arkana Skrevet 17. juni 2004 #18 Skrevet 17. juni 2004 Kommer jeg også, og tar med sjokoladekake til dessert. :-)
Gjest 1111 Skrevet 17. juni 2004 #20 Skrevet 17. juni 2004 Arkana, du og kaka di er velkommen! Og Poirot, ingen take-away her, du må komme og plukke opp maten sjøl
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå