MissAlba Skrevet 30. mai 2014 #1 Skrevet 30. mai 2014 Jeg skal lage sjokoladekake ("skuffekake"), og aner ikke hvor langpanna er blitt av. Kan jeg bruke ildfast form i stedet og evt. bruke bakepapir for å få ut kaken etterpå? Formen er relativt stor i omkrets så kaken blir sannsynligvis ikke høyere enn den ville blitt i langpanne. Hilsen kakesultne meg
SiMa Skrevet 31. mai 2014 #4 Skrevet 31. mai 2014 Det går helt fint. Har gjort det noen ganger selv. Nå har du vel uansett oppdaget at det har gått fint, kos deg med kake.
MissAlba Skrevet 31. mai 2014 Forfatter #5 Skrevet 31. mai 2014 Har ikke laget kaken enda, tenkte å gjøre det etterpå - i ildfast form Takk for svar alle sammen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå