AnonymBruker Skrevet 30. mai 2014 #1 Skrevet 30. mai 2014 Hvordan oppbevarer dere hjemmelaget majones? Jeg ønsker at den skal holde seg til dagen etter at den er laget. Anonymous poster hash: f3687...474
venus_ Skrevet 30. mai 2014 #2 Skrevet 30. mai 2014 I en bolle med plastfolie over eller i en boks med tett lokk. Holder se mye lenger enn til dagen etter da
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2014 #3 Skrevet 30. mai 2014 Ja, men det kommer et gult belegg på majonesen. Veldig udelikat. Anonymous poster hash: f3687...474
sullå Skrevet 30. mai 2014 #4 Skrevet 30. mai 2014 Jeg oppbevarer hjemmelaget majones i en tett boks med lokk. Det er bare til å røre godt hvis det kommer belegg på. Jeg lurer litt på hvilken oppskrift du bruker, jeg har aldri opplevd belegg allerede etter en dag?
venus_ Skrevet 30. mai 2014 #5 Skrevet 30. mai 2014 Ja, men det kommer et gult belegg på majonesen. Veldig udelikat.Anonymous poster hash: f3687...474 Aldri opplevd det jeg heller. Hvordan oppbevarer du den da? Du kan prøve å ha den i en skål også legger du plastfolien direkte oppå majonesen kanskje?
AnonymBruker Skrevet 31. mai 2014 #6 Skrevet 31. mai 2014 Har ikke laget det så mange ganger, brukte en oppskrift jeg fant på nettet. Kanskje noen av dere har en bedre oppskrift? Anonymous poster hash: f3687...474
venus_ Skrevet 31. mai 2014 #7 Skrevet 31. mai 2014 Har ikke laget det så mange ganger, brukte en oppskrift jeg fant på nettet. Kanskje noen av dere har en bedre oppskrift?Anonymous poster hash: f3687...474 Se oppskriften min på ailoli i denne tråden: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=801997&page=2 ta bort hvitløk så har du god majones
sullå Skrevet 31. mai 2014 #8 Skrevet 31. mai 2014 1 egg 1 ss hvitvinseddik 1 ss dijonsennep 2 dl nøytral olje Litt presset sitron En dæsj salt og hvitpepper Alt mikses med stavmikseren i en høy og tynn beholder. Et tynt desilitermål passer bra. Min erfaring er at majonesen får tynnere konsistens jo større det man lager den i er.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå