Gå til innhold

Oppbevaring av hjemmelaget majones


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan oppbevarer dere hjemmelaget majones? Jeg ønsker at den skal holde seg til dagen etter at den er laget.

Anonymous poster hash: f3687...474

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I en bolle med plastfolie over eller i en boks med tett lokk. Holder se mye lenger enn til dagen etter da :)

AnonymBruker
Skrevet

Ja, men det kommer et gult belegg på majonesen. Veldig udelikat.

Anonymous poster hash: f3687...474

Skrevet

Jeg oppbevarer hjemmelaget majones i en tett boks med lokk. Det er bare til å røre godt hvis det kommer belegg på. Jeg lurer litt på hvilken oppskrift du bruker, jeg har aldri opplevd belegg allerede etter en dag?

Skrevet

Ja, men det kommer et gult belegg på majonesen. Veldig udelikat.

Anonymous poster hash: f3687...474

Aldri opplevd det jeg heller. Hvordan oppbevarer du den da? Du kan prøve å ha den i en skål også legger du plastfolien direkte oppå majonesen kanskje?

AnonymBruker
Skrevet

Har ikke laget det så mange ganger, brukte en oppskrift jeg fant på nettet.

Kanskje noen av dere har en bedre oppskrift?

Anonymous poster hash: f3687...474

Skrevet

1 egg

1 ss hvitvinseddik

1 ss dijonsennep

2 dl nøytral olje

Litt presset sitron

En dæsj salt og hvitpepper

Alt mikses med stavmikseren i en høy og tynn beholder. Et tynt desilitermål passer bra.

Min erfaring er at majonesen får tynnere konsistens jo større det man lager den i er.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...