Gå til innhold

gulrotkake i langpanne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei dere!

Har laget denne her før: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/gulrotkake-i-langpanne

Men fikk det problemet at kaka ikke var ordentlig stekt i midten. Har noen noe tips til å få til dette? Den skal stekes i langpanne, men lurer jo om det finnes en lur måte å få den stekt perfekt i midten, slik at den ikke blir tørr i kantene?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Prøve å steke den nederst i ovnen. De fleste langpannesjokoladekakene jeg har laget steker jeg nederst, og de blir ikke tørre, men gjennomstekt :) Og det er jo også mye væske i gulrøtter, så det blir jo veldig juicy på grunn av det da.

Skrevet

Prøve å steke den nederst i ovnen. De fleste langpannesjokoladekakene jeg har laget steker jeg nederst, og de blir ikke tørre, men gjennomstekt :) Og det er jo også mye væske i gulrøtter, så det blir jo veldig juicy på grunn av det da.

Ah, herlig, da skal jeg prøve det! :)

AnonymBruker
Skrevet

Stekte du den lenge nok da? Selv om det står 40 minutter i oppskrifta kan det hende du må steke den i både 45 og 50 minutter. Det er stor forskjell på ovner. Sjekk med en tynn pinne!

Stort bakverk, uansett hva du baker, skal stekes på nederste rille. Nettopp for å være sikker på at det blir gjennomstekt.

Kantene blir tørre, uansett hva du gjør. Det er grunnen til at endestykkene ikke skal serveres.

Anonymous poster hash: 28c44...1d6

Skrevet

Jeg pleier bare å ha ekstra glasur på endestykkene, så går de unna likevel :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...