Try2 Skrevet 29. mai 2014 #1 Del Skrevet 29. mai 2014 Hei Siden det er såå mange fine tips her inne tenkte å prøve meg: Rabarbaen er lagt på sprit (vodka 37 %) og skal ligge i 14 dg el kanskje 3 uker.. Deretter skal rabarbraen siles ut og det skal tilsettes sukker. Så skal det snus hver dag og stå i ca 2 mnd. Så finner jeg i samme oppskrift at man kan legge en kanelstang i glasset. Men det står ingenting om når det skal lägges i.. Er det i de første 14 dagene eller er det etter at rabarbraen er silt? Kommer til å la det stå til jul jeg da. Så lurer jeg på hva jeg skal sile av med? (en gammel tskjorte feks? ) Takker for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tøydokka Skrevet 29. mai 2014 #2 Del Skrevet 29. mai 2014 Det hørtes godt ut! Hva med å sile gjennom kaffifilter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 29. mai 2014 Forfatter #3 Del Skrevet 29. mai 2014 takk. Har prøvt det en gang, men synes det gikk veeelig sent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rouge noir Skrevet 29. mai 2014 #4 Del Skrevet 29. mai 2014 Hei, da jeg forsøkte, la jeg i kanelstangen sammen med rabarbraen, sukkeret og spriten og lot det stå en måned. Vendte på det ett par ganger i uka. Man kan også koke sukkerlake og tilsette etter en måned i stedet for sukker. Alle mine likører har blitt silt med kjøkkenhåndkle, gjerne ett man ikke er veldig glad i, siden noen likører setter farge. Multelikøren ble det en del bunnfall i selv etter dette, så den har jeg måttet dekantere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 29. mai 2014 Forfatter #5 Del Skrevet 29. mai 2014 Takk. På første glasset får jeg prøve å legge i kanelstangen etter siling. Har ingen erfraing med kanelstang..Tror du det er greit at den får ligge i glasset til jul, eller vil den gi for mye kanelsmak da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 24. juni 2017 Forfatter #6 Del Skrevet 24. juni 2017 https://garden-living.blogspot.no/2012/06/rabarbra-snaps.html?showComment=1498309442573#c1939721278670025966 Her står alt i glasset i 6.mnd.... Det kan vel ikke stemme eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2017 #7 Del Skrevet 25. juni 2017 Du kan kjøpe et sånt klede til saftsil og sile gjennom Anonymkode: 9848b...8c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2017 #8 Del Skrevet 25. juni 2017 På 24.6.2017 den 15.05, Try2 skrev: https://garden-living.blogspot.no/2012/06/rabarbra-snaps.html?showComment=1498309442573#c1939721278670025966 Her står alt i glasset i 6.mnd.... Det kan vel ikke stemme eller? Hvorfor kan det ikke stemme? Anonymkode: 2498d...775 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Try2 Skrevet 26. juni 2017 Forfatter #9 Del Skrevet 26. juni 2017 i de fleste andre oppskrifter skal rabarbraen siles av etter 4 uker...Og så skal den stå og godgjøres i 6 mnd http://perlysverden.no/?p=7446 http://godtdrikke.net/hjemmelaget-likor/ osv osv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå