AnonymBruker Skrevet 29. mai 2014 #1 Skrevet 29. mai 2014 Hei! Jeg har funnet en oppskrift på brownie jeg fjerne vil prøve ut, men kan man ha i ett egg ekstra for at den skal bli seigere? Eller er det noe annet jeg kan gjøre?Anonymous poster hash: eb2a5...84b 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2014 #2 Skrevet 29. mai 2014 Gjerne* ups Anonymous poster hash: eb2a5...84b 1
Gjest Gaea Skrevet 29. mai 2014 #4 Skrevet 29. mai 2014 Aner ikke, men den desidert beste og seigeste brownien jeg har laget var helt uten egg i alle fall.
Viktualia Skrevet 29. mai 2014 #5 Skrevet 29. mai 2014 Den blir nok ikke seigere av ekstra egg, heller mer fluffy/svampete. Ta heller litt ekstra sukker og smør. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå