Gå til innhold

Frossen sjokolademelk - farlig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis man kjøper en sjokolademelk, og fryser den, for så å tine den opp igjen til å drikkes, har det utviklet seg noe bakteriekultur som gjør den farlig?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tiner du den opp i kjøleskap så skal det ikke være noe problem. Danner seg ikke bakterier i fryst form.



Anonymous poster hash: 340b2...9e6
AnonymBruker
Skrevet

Nei, det er ikke farlig.

Vet du i det hele tatt noen ting?



Anonymous poster hash: 6f600...77d
  • Liker 5
Skrevet

Nei, det er ikke farlig.

Skrevet

Tiner du den opp i kjøleskap så skal det ikke være noe problem. Danner seg ikke bakterier i fryst form.

Anonymous poster hash: 340b2...9e6

Tine opp på kjøkkenbenken da (romtemp.)?

AnonymBruker
Skrevet

Tine opp på kjøkkenbenken da (romtemp.)?

altså så lenge den ikke står så den blir over kjøleskapstempratur så er det ikke farlig. men konsistensen kan være anderledes da :)

men jeg hørte noe med at fryst melk må evt drikkes/brukes samme dag som den er tatt opp (usikker på hvorfor men)

Anonymous poster hash: 078c4...ed5

AnonymBruker
Skrevet

Livsfarlig!

Nei så lenge den er uåpnet så skal den være trygg, så lenge den ikke har stått på benken i mange dager etter utgåelsesdato.

Anonymous poster hash: 3ab70...491

Skrevet

altså så lenge den ikke står så den blir over kjøleskapstempratur så er det ikke farlig. men konsistensen kan være anderledes da :)

men jeg hørte noe med at fryst melk må evt drikkes/brukes samme dag som den er tatt opp (usikker på hvorfor men)

Anonymous poster hash: 078c4...ed5

hjelpes. den er ikke ferdigtint end!!a må drikke den nå da? skulle jo bruke den som restitusjons etter trening...

AnonymBruker
Skrevet

Når man fryser melk skiller den seg, ser ut som en hvit klump med vann rundt.

Anonymous poster hash: 92d6d...5b0

  • Liker 1
Skrevet

ja? og når den tiner igjen såe blir det normalt? farligg?

AnonymBruker
Skrevet

Hvis man kjøper en sjokolademelk, og fryser den, for så å tine den opp igjen til å drikkes, har det utviklet seg noe bakteriekultur som gjør den farlig?

Jeg har tint melk i microen, uten problem. Må bare vente til den løsner fra kartongen, åpne kartongen, dytte melkeklumpen over i en skål, og så settess i microen.

Anonymous poster hash: c8ad4...651

Skrevet

la oss si den tines i kjøleskap over natten; farlig å drikke den? Bør dirkkes fortest mulig i morgen ell osv? passser bra på en restitusjonsdag fra training?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...