Spinat Skrevet 28. mai 2014 #1 Skrevet 28. mai 2014 Hvis man kjøper en sjokolademelk, og fryser den, for så å tine den opp igjen til å drikkes, har det utviklet seg noe bakteriekultur som gjør den farlig?
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #2 Skrevet 28. mai 2014 Tiner du den opp i kjøleskap så skal det ikke være noe problem. Danner seg ikke bakterier i fryst form. Anonymous poster hash: 340b2...9e6
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #3 Skrevet 28. mai 2014 Nei, det er ikke farlig. Vet du i det hele tatt noen ting? Anonymous poster hash: 6f600...77d 5
Spinat Skrevet 28. mai 2014 Forfatter #5 Skrevet 28. mai 2014 Tiner du den opp i kjøleskap så skal det ikke være noe problem. Danner seg ikke bakterier i fryst form. Anonymous poster hash: 340b2...9e6 Tine opp på kjøkkenbenken da (romtemp.)?
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #6 Skrevet 28. mai 2014 Tine opp på kjøkkenbenken da (romtemp.)? altså så lenge den ikke står så den blir over kjøleskapstempratur så er det ikke farlig. men konsistensen kan være anderledes da men jeg hørte noe med at fryst melk må evt drikkes/brukes samme dag som den er tatt opp (usikker på hvorfor men) Anonymous poster hash: 078c4...ed5
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #7 Skrevet 28. mai 2014 Livsfarlig! Nei så lenge den er uåpnet så skal den være trygg, så lenge den ikke har stått på benken i mange dager etter utgåelsesdato. Anonymous poster hash: 3ab70...491
Spinat Skrevet 28. mai 2014 Forfatter #8 Skrevet 28. mai 2014 altså så lenge den ikke står så den blir over kjøleskapstempratur så er det ikke farlig. men konsistensen kan være anderledes da men jeg hørte noe med at fryst melk må evt drikkes/brukes samme dag som den er tatt opp (usikker på hvorfor men) Anonymous poster hash: 078c4...ed5 hjelpes. den er ikke ferdigtint end!!a må drikke den nå da? skulle jo bruke den som restitusjons etter trening...
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #9 Skrevet 28. mai 2014 Når man fryser melk skiller den seg, ser ut som en hvit klump med vann rundt. Anonymous poster hash: 92d6d...5b0 1
Spinat Skrevet 28. mai 2014 Forfatter #10 Skrevet 28. mai 2014 ja? og når den tiner igjen såe blir det normalt? farligg?
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #11 Skrevet 28. mai 2014 Hvis man kjøper en sjokolademelk, og fryser den, for så å tine den opp igjen til å drikkes, har det utviklet seg noe bakteriekultur som gjør den farlig? Jeg har tint melk i microen, uten problem. Må bare vente til den løsner fra kartongen, åpne kartongen, dytte melkeklumpen over i en skål, og så settess i microen. Anonymous poster hash: c8ad4...651
Spinat Skrevet 28. mai 2014 Forfatter #12 Skrevet 28. mai 2014 la oss si den tines i kjøleskap over natten; farlig å drikke den? Bør dirkkes fortest mulig i morgen ell osv? passser bra på en restitusjonsdag fra training?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå