Frk. Belle Skrevet 28. mai 2014 #1 Del Skrevet 28. mai 2014 Jeg skal lage kremostglasur til cup cakes og trenger oppskrift på en skikkelig god kremostglasur. Det finnes mange varianter og det er stort sett forholdet melloms mør, kremost og melis som varierer. Den jeg brukte forrige gang var slik: 110g smør, 220g kremost, ca 2,5dl melis. Denne synes jeg liksom ikke var midt i blinken. Kanskje var det for mye smør? Eller for lite melis? Noen tanker? Tenker det kan være en ide å tilesette litt sitronsaft for å friske den opp litt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carousel Skrevet 28. mai 2014 #2 Del Skrevet 28. mai 2014 Jeg bruker bestandig mindre smør enn det oppskriftene sier, jeg liker ikke smørsmak i søte ting - og konsistensen blir fin den! Det kan være en god idé å tilsette appelsin- eller sitronsaft oppi, ja! Og jeg har også hatt hell med litt blåbærsyltetøy! Ellers er favoritten min en glasur av vaniljesaus, kremost, melis og bittelitt smør. Jeg tar det bare på slump og smaker meg frem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBallerina Skrevet 29. mai 2014 #3 Del Skrevet 29. mai 2014 Jeg dropper ofte smøret eller bruker bittelitt usaltet smør og har kun kremost, melis og litt vaniljesukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå