Ixnay Skrevet 27. mai 2014 #1 Skrevet 27. mai 2014 Har prøvd flere ganger nå, med både eggehvite og maizennamel, men de blir ikke sprø - noen her som har noen gode tips? Det er så godt, men ikke det samme når de er myke
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #2 Skrevet 27. mai 2014 Da må du steke de lengre. Jeg pensler de med olje og steker de i ovnen på 200 grader til de begynner og bli sprø. Anonymous poster hash: 02ab4...95c 1
Ixnay Skrevet 27. mai 2014 Forfatter #3 Skrevet 27. mai 2014 Takk for svar! Jeg har også svidd dem, uten at de ble sprø (med unntak av der de var svarte da) Får liksom ikke helt dreisen på det, men jeg kunne jo ikke stekt dem lenger.
Chloe- Skrevet 27. mai 2014 #4 Skrevet 27. mai 2014 Jeg pleier å kutte opp mine dagen i forveien og la de ligge på tørkepapir. Mindre vanninnhold = mer crisp. Det er min erfaring.
Gjest Ciegus Skrevet 27. mai 2014 #5 Skrevet 27. mai 2014 Jeg pleier å kutte opp mine dagen i forveien og la de ligge på tørkepapir. Mindre vanninnhold = mer crisp. Det er min erfaring. Hvor lenge steker du de ca?
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #6 Skrevet 28. mai 2014 Hvor høy temperatur bruker du? Kanskje temperaturen er for høy siden de går fra bløte til svidd? Du kan også skru på grill de siste minuttene, men da må du stå og følle med hele tiden Anonymous poster hash: 02ab4...95c
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #7 Skrevet 28. mai 2014 Uten at jeg har forsøkt selv vil jeg foreslå å prøve med varmluft. Enten gjennom hele steketiden eller mest tilslutt. Dette funker ypperlig på nypoteter som også er så vannholdige at de ikke blir sprø uten. Anonymous poster hash: b0053...951
Ixnay Skrevet 28. mai 2014 Forfatter #8 Skrevet 28. mai 2014 Takk for tips! Skal prøve å kutte de opp dagen før, og varmluft!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå