AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #1 Skrevet 27. mai 2014 Jeg har lyst å lage egen pasta. Har faktisk pastadelen man kan kjøpe til Kenwooden. Men hvilken type mel bruker dere når dere lager pasta? Anonymous poster hash: 85f54...601
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #3 Skrevet 27. mai 2014 Tipo 00 Hvor kjøpes det? Anonymous poster hash: 85f54...601
sebastianen Skrevet 27. mai 2014 #4 Skrevet 27. mai 2014 Hvor kjøpes det? Anonymous poster hash: 85f54...601 De har det iallefall på menybutikker .
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #5 Skrevet 27. mai 2014 De har det iallefall på menybutikker . Takk!Anonymous poster hash: 85f54...601
sebastianen Skrevet 27. mai 2014 #6 Skrevet 27. mai 2014 http://www.oluf.no/matglede/artikler/italiensk-mel/ 1
Maximillian Cohen Skrevet 27. mai 2014 #7 Skrevet 27. mai 2014 (endret) Jeg bruker dette melet. Det selges blant annet på Meny. En kommer imidlertid langt ved å bruke vanlig siktet hvetemel, særlig om pastaen ikke skal tørkes. Endret 27. mai 2014 av Maximillian Cohen 1
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #8 Skrevet 28. mai 2014 Jeg bruker helt vanlig mel, enten vanlig hvete eller spelt. Det funker fint det. Noen ganger kjøper jeg semolinamel. Anonymous poster hash: 3daa9...e85
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå