Gå til innhold

Mer kalorier under steking?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Nå lurer jeg på noe. Legger inn f.eks. torsk på lifesum, 90g stekt. 127 kcal. Dette høres litt feil ut, er det det? Ettersom at det er stekt i fett? Veid etter steking forresten.

Anonymous poster hash: 79f54...00b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spørs jo på hvilken olje/hvilket smør du steker i, og hvor mye olje du hadde i panna når du stekte fisken.

AnonymBruker
Skrevet

Spørs jo på hvilken olje/hvilket smør du steker i, og hvor mye olje du hadde i panna når du stekte fisken.

Fettform tror jeg det heter

Anonymous poster hash: 79f54...00b

Gjest Timber
Skrevet

Det vil jo variere litt fra hva og hvor mye fett du bruker, men det stemmer nok ikke alt for galt. Så om du teller kalorier, så kan det være greit å enten dampe eller ovnsbake fisken.

Skrevet

Det er en nesten umulig oppgave å få det der nøyaktig. Den beste fremgangsmåten er å veie fisken før du steker den og registrere hvor mye fett du bruker til å steke den i.

Skrevet

Svaret er mer åpenbart enn du tror.

Steking reduserer vanninnholdet og derfor blir kjøttet mer energitett etter steking.

AnonymBruker
Skrevet

Svaret er mer åpenbart enn du tror.

Steking reduserer vanninnholdet og derfor blir kjøttet mer energitett etter steking.

dvs?

Anonymous poster hash: 79f54...00b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...