AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #1 Skrevet 27. mai 2014 Nå lurer jeg på noe. Legger inn f.eks. torsk på lifesum, 90g stekt. 127 kcal. Dette høres litt feil ut, er det det? Ettersom at det er stekt i fett? Veid etter steking forresten.Anonymous poster hash: 79f54...00b
KaDust Skrevet 27. mai 2014 #2 Skrevet 27. mai 2014 Spørs jo på hvilken olje/hvilket smør du steker i, og hvor mye olje du hadde i panna når du stekte fisken.
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2014 #3 Skrevet 27. mai 2014 Spørs jo på hvilken olje/hvilket smør du steker i, og hvor mye olje du hadde i panna når du stekte fisken. Fettform tror jeg det heterAnonymous poster hash: 79f54...00b
Gjest Timber Skrevet 27. mai 2014 #4 Skrevet 27. mai 2014 Det vil jo variere litt fra hva og hvor mye fett du bruker, men det stemmer nok ikke alt for galt. Så om du teller kalorier, så kan det være greit å enten dampe eller ovnsbake fisken.
Pringle Skrevet 28. mai 2014 #5 Skrevet 28. mai 2014 Det er en nesten umulig oppgave å få det der nøyaktig. Den beste fremgangsmåten er å veie fisken før du steker den og registrere hvor mye fett du bruker til å steke den i.
Supraspinatus Skrevet 28. mai 2014 #6 Skrevet 28. mai 2014 Svaret er mer åpenbart enn du tror. Steking reduserer vanninnholdet og derfor blir kjøttet mer energitett etter steking.
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2014 #7 Skrevet 28. mai 2014 Svaret er mer åpenbart enn du tror. Steking reduserer vanninnholdet og derfor blir kjøttet mer energitett etter steking. dvs?Anonymous poster hash: 79f54...00b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå