Gå til innhold

Fryse ned stekt kjøtt?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skulle hatt gjester, men de ble forhindret i å komme, med god grunn. Jeg sitter igjen med 1,5 kg stekt biff jeg nå ikke vet hva jeg skal gjøre med..... Kan det fryses ned og tines og smake godt??

Anonymous poster hash: 15ebf...2b0

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Skulle hatt gjester, men de ble forhindret i å komme, med god grunn. Jeg sitter igjen med 1,5 kg stekt biff jeg nå ikke vet hva jeg skal gjøre med..... Kan det fryses ned og tines og smake godt??

Anonymous poster hash: 15ebf...2b0

Er den gjennomstekt?

Den smaker nok like godt etter tining, men jeg ville vel brukt den til litt andre retter enn opprinnelig tenkt. Kanskje biffsnadder el.l

Anonymous poster hash: 66b6a...fd5

AnonymBruker
Skrevet

Jeg fryser alltid ned rester av biff (stykningsdeler som feks ytrefilet eller entrecôte), og det er alltid medium stekt, dvs rosa i midten - ikke noe problem.

Dette kjøttet bruker jeg til steak sandwich, dvs dobbel- eller trippeldekkere (av feks formbrød eller focaccia) med garnityr omtrent som til burgere (salat, majones/dressing, løkringer, tomater, bacon, avokado.... osv). Jeg tiner da kjøttet i kjøleskap, og bruner det på nytt utvendig før jeg skjærer opp og bruker i sandwichen. Det blir da ikke varmt tvers gjennom, men saftig og smakfullt - som roastbeef, kan man si.

Ypperlig resteutnyttelse! :spise:



Anonymous poster hash: 1e51a...071

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...