Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde helt utrolig lyst på risengrynsgrøt, men så hadde vi ikke hvetemel. Brukte like så godt maisenna jeg.

DEt ble faktisk godt! :-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det kan jeg tenke meg - Maizennagrøt var favortittgrøten min da jeg var liten... Det er supergodt! :wink:

Skrevet

Bruker du mel i risengrynsgrøt? :klø:

Skrevet

.. det ble vel mer maisgrøt vel..

Skrevet
Bruker du mel i risengrynsgrøt? :klø:

Det samme lurer jeg på :klø:

Skrevet

Å ja, jeg bare bruker grøtris og melk jeg. Men følger ikke koketiden, for etter bare 15 minutter er det jo enda nesten suppe der nedi, og jeg vil ha den ganske tykk så jeg bare koker til jeg er fornøyd.

Skrevet
Å ja' date= jeg bare bruker grøtris og melk jeg. Men følger ikke koketiden, for etter bare 15 minutter er det jo enda nesten suppe der nedi, og jeg vil ha den ganske tykk så jeg bare koker til jeg er fornøyd.

¨

Samme her. Men det er litt vanskelig å bruke grøtris når man ikke her det i huset :wink:

Skrevet
Å ja' date= jeg bare bruker grøtris og melk jeg. Men følger ikke koketiden, for etter bare 15 minutter er det jo enda nesten suppe der nedi, og jeg vil ha den ganske tykk så jeg bare koker til jeg er fornøyd.

¨

Samme her. Men det er litt vanskelig å bruke grøtris når man ikke her det i huset :wink:

Skrevet

Aha, nå skjønner jeg :) begynte å lure på hva slags rar grøt du spiser :tunge1:

Skrevet
Aha' date= nå skjønner jeg :) begynte å lure på hva slags rar grøt du spiser :tunge1:

:hoho: Jeg også! Trodde du laget jevning sammen med risengrynene.

Skrevet

Lurer på hvordan det hadde blitt/smakt? :klø:

Skrevet
:kvalm:

Det tror jeg også. :-?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...