AnonymBruker Skrevet 26. mai 2014 #1 Skrevet 26. mai 2014 Fikk mange fiskefileter fryst i blokk av en bekjent. Det er nok til en middag for 5-6 personer, men jeg er bare 1 Kan jeg tine dem opp for å så å fryse dem enkeltvis igjen? Eller blir de ødelagt da? Anonymous poster hash: d0753...122
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2014 #2 Skrevet 26. mai 2014 Nei. Det er farlig Anonymous poster hash: 23120...6d0
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2014 #3 Skrevet 26. mai 2014 Nei. Det er farlig Anonymous poster hash: 23120...6d0 Å ok Hvorfor er det farlig? Anonymous poster hash: d0753...122
snusmumriken Skrevet 26. mai 2014 #4 Skrevet 26. mai 2014 Å ok Hvorfor er det farlig? Anonymous poster hash: d0753...122 Det er vel ikke direkte farlig med mindre du er spesielt utsatt, men det er jo mtp. bakterier osv. og du kan få magesjau. Det jeg ville gjort er å halvtine fisken (aka tine så lite som mulig), skjære opp i passende biter og fryse ned igjen - jeg pleier å gjøre dette. 3
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2014 #5 Skrevet 26. mai 2014 Det er vel ikke direkte farlig med mindre du er spesielt utsatt, men det er jo mtp. bakterier osv. og du kan få magesjau. Det jeg ville gjort er å halvtine fisken (aka tine så lite som mulig), skjære opp i passende biter og fryse ned igjen - jeg pleier å gjøre dette. Ok, takk :-) Anonymous poster hash: d0753...122
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2014 #6 Skrevet 26. mai 2014 Som generell regel skal en ikke fryse ned igjen tint mat - det øker bakterieveksten/innholdet i maten betraktelig, gir dårligere holdbarhet. Anonymous poster hash: 8d283...172
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå