Gå til innhold

Dør melkesyrebakterier ved frysing?


Anbefalte innlegg

Gjest Pheel
Skrevet

Overskriften sier sitt.

Setter pris på svar om du sitter på det!

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det finnes jo også frysetørkede melkesyrebakterier i kapsler, som våkner av dvalen når de blir spist. Så jeg vil anse sjansen for at de i yoghurten overlever også som rimelig gode.

Anonymous poster hash: e0e0b...68c

Skrevet

Bakteriene overlever, men ta en test. Det kan hende det skiller seg etter tining. Kanskje ikke noe problem hvis det skal brukes til smoothie.

Skrevet

Takk skal du ha!

Tenkte på å fryse ned naturell yoghurt for lenger holdbarhet, som jeg bruker i smoothie, men vil jo helst ha med de gode bakteriene.

Yoghurt holder seg generelt lenge selv i kjøleskap da, sikker på at du trenger å fryse det ned?

Gjest Pheel
Skrevet

PPM: Ikke noe problem om det skiller seg, nei.

Yoghurt holder seg generelt lenge selv i kjøleskap da, sikker på at du trenger å fryse det ned?

Tenkte å kjøpe en stor boks siden det er mest rimelig, og går litt i perioder når jeg spiser det, så tviler på at det hadde holdt seg så lenge når den er åpnet.

Dessuten innrømmer jeg at jeg nok kaster for mye mat pga. holdbarheten eller at jeg bare er usikker på om det enda er bra, så hadde vært greit å være sikker. :)

Skrevet

Yoghurt du lager selv holder i evigheter i kjøleskapet. Det er faktisk ikke så vanskelig å lage det, og da slipper man å tenke på holdbarhet. Så lenge det ikke er mugg på den, så kan man spise den.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...