AnonymBruker Skrevet 24. mai 2014 #1 Skrevet 24. mai 2014 Når jeg skal ha bacon på pizza.. Skal jeg steke den litt i panne først, eller kan jeg legge den rå, rett på pizzaen. Blir den godt nok stekt i ovnen da? Anonymous poster hash: d789e...808
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2014 #3 Skrevet 24. mai 2014 Vi putter den alltid bare på pizzaen. Skjærer den i sånne små biter og har den på toppen Anonymous poster hash: b9e7b...177 2
Bruble Skrevet 24. mai 2014 #4 Skrevet 24. mai 2014 Når jeg har bacon på pizza legger jeg den alltid bare rett på. 2
Gjest Funky Punk Skrevet 24. mai 2014 #7 Skrevet 24. mai 2014 Jeg liker ekstra crispy bacon, så steker den først i panna og legger den på pizzaen og lar den steke videre i ovnen. Legger den oppå osten slik at den ikke blir blaut igjen 4
debattanten Skrevet 24. mai 2014 #8 Skrevet 24. mai 2014 Halvstek baconet ellers blir det slappe saker ja, støtter denne!
Gjest Ciegus Skrevet 25. mai 2014 #9 Skrevet 25. mai 2014 Jeg syns den er best hvis den legges rett på. Da "slipper" den mest fett på pizzaen, som gir good smak. Bacon som er stekt på forhånd blir tørt og smakløst i forhold. 1
Superlilje Skrevet 26. mai 2014 #10 Skrevet 26. mai 2014 Legger den bare oppå pizzaen Men viktig at den er oppå osten!
Anciol Skrevet 28. mai 2014 #11 Skrevet 28. mai 2014 Steker baconet litt før jeg legger det på pizzaen:)
Djungelvrål Skrevet 28. mai 2014 #12 Skrevet 28. mai 2014 Har gjort begge deler, men blir best hvis jeg steker det litt først. Viktig at det er oppå osten ja.
smartbimbo Skrevet 8. juni 2014 #14 Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel?
Silfen Skrevet 8. juni 2014 #15 Skrevet 8. juni 2014 Alt kjøtt, unntatt farse, går rått på pizza. Selvsagt. 2
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #16 Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Det blir selvsagt ikke det samme. (Jeg ville for øvrig ikke hatt kjøttdeig på pizza overhodet, forresten - hvem vil det?) Anonymous poster hash: be93b...697 1
Gjest BettyBoop Skrevet 8. juni 2014 #17 Skrevet 8. juni 2014 Når jeg skal ha bacon på pizza.. Skal jeg steke den litt i panne først, eller kan jeg legge den rå, rett på pizzaen. Blir den godt nok stekt i ovnen da?Anonymous poster hash: d789e...808 jeg kjøpte opphakka bacon så jeg la rett på
Gjest Ciegus Skrevet 8. juni 2014 #18 Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Jo? Den blir jo stekt sammen med pizzaen. Hva er det du tror skjer i ovnen når du steker en pizza egentlig, som ikke skjer i en stekepanne? Man kan ikke slenge en hel pakke rå kjøttdeig på pizzaen og steke i ovnen, men å ta like mye kjøttdeig som man ville gjort med bacon er null problem.
Gjest Funky Punk Skrevet 8. juni 2014 #19 Skrevet 8. juni 2014 Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså. Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #20 Skrevet 8. juni 2014 Nå er det jo ikke unormalt å faktisk steke bacon i stekeovn uansett, spesielt når man tilbereder til mange. Så om baconskivene ligger på toppen av en pizza eller på en stekeplate er vel uten betydning. Anonymous poster hash: d4908...78b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå