AnonymBruker Skrevet 24. mai 2014 #1 Del Skrevet 24. mai 2014 Når jeg skal ha bacon på pizza.. Skal jeg steke den litt i panne først, eller kan jeg legge den rå, rett på pizzaen. Blir den godt nok stekt i ovnen da? Anonymous poster hash: d789e...808 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kong Skrevet 24. mai 2014 #2 Del Skrevet 24. mai 2014 Stek den først, men ikke stek alt for mye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2014 #3 Del Skrevet 24. mai 2014 Vi putter den alltid bare på pizzaen. Skjærer den i sånne små biter og har den på toppen Anonymous poster hash: b9e7b...177 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bruble Skrevet 24. mai 2014 #4 Del Skrevet 24. mai 2014 Når jeg har bacon på pizza legger jeg den alltid bare rett på. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pomelo Skrevet 24. mai 2014 #5 Del Skrevet 24. mai 2014 Ville stekt den litt først :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adhara Skrevet 24. mai 2014 #6 Del Skrevet 24. mai 2014 Tråden er ryddet for avsporing. Irrlys, mod. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Funky Punk Skrevet 24. mai 2014 #7 Del Skrevet 24. mai 2014 Jeg liker ekstra crispy bacon, så steker den først i panna og legger den på pizzaen og lar den steke videre i ovnen. Legger den oppå osten slik at den ikke blir blaut igjen 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 24. mai 2014 #8 Del Skrevet 24. mai 2014 Halvstek baconet ellers blir det slappe saker ja, støtter denne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ciegus Skrevet 25. mai 2014 #9 Del Skrevet 25. mai 2014 Jeg syns den er best hvis den legges rett på. Da "slipper" den mest fett på pizzaen, som gir good smak. Bacon som er stekt på forhånd blir tørt og smakløst i forhold. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Superlilje Skrevet 26. mai 2014 #10 Del Skrevet 26. mai 2014 Legger den bare oppå pizzaen Men viktig at den er oppå osten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anciol Skrevet 28. mai 2014 #11 Del Skrevet 28. mai 2014 Steker baconet litt før jeg legger det på pizzaen:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 28. mai 2014 #12 Del Skrevet 28. mai 2014 Har gjort begge deler, men blir best hvis jeg steker det litt først. Viktig at det er oppå osten ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smartbimbo Skrevet 8. juni 2014 #13 Del Skrevet 8. juni 2014 Steke først! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smartbimbo Skrevet 8. juni 2014 #14 Del Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 8. juni 2014 #15 Del Skrevet 8. juni 2014 Alt kjøtt, unntatt farse, går rått på pizza. Selvsagt. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #16 Del Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Det blir selvsagt ikke det samme. (Jeg ville for øvrig ikke hatt kjøttdeig på pizza overhodet, forresten - hvem vil det?) Anonymous poster hash: be93b...697 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BettyBoop Skrevet 8. juni 2014 #17 Del Skrevet 8. juni 2014 Når jeg skal ha bacon på pizza.. Skal jeg steke den litt i panne først, eller kan jeg legge den rå, rett på pizzaen. Blir den godt nok stekt i ovnen da?Anonymous poster hash: d789e...808 jeg kjøpte opphakka bacon så jeg la rett på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ciegus Skrevet 8. juni 2014 #18 Del Skrevet 8. juni 2014 Du ville jo ikke hatt på rå kjøtteig på pizzaen vel? Jo? Den blir jo stekt sammen med pizzaen. Hva er det du tror skjer i ovnen når du steker en pizza egentlig, som ikke skjer i en stekepanne? Man kan ikke slenge en hel pakke rå kjøttdeig på pizzaen og steke i ovnen, men å ta like mye kjøttdeig som man ville gjort med bacon er null problem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Funky Punk Skrevet 8. juni 2014 #19 Del Skrevet 8. juni 2014 Hvor lenge steker dere pizzaen da? Dere som har på rått kjøtt altså. Min står i ovnen ca 10 minutter. Hadde aldri turt å hatt på rått kjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2014 #20 Del Skrevet 8. juni 2014 Nå er det jo ikke unormalt å faktisk steke bacon i stekeovn uansett, spesielt når man tilbereder til mange. Så om baconskivene ligger på toppen av en pizza eller på en stekeplate er vel uten betydning. Anonymous poster hash: d4908...78b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå